Search

Ο βράχος της άμυνας “Λείβα” και οι άλλες τρεις μεταγραφικές προσθήκες της Ελπίδας Σαπών!

Ακόμα πιο ικανή για την διεκδίκηση ενός τίτλου φαντάζει φέτος η Ελπίδα Σαπών με την ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου μετά την απόκτηση των Τριαντόπουλου, Ζήνωνος και Γαβριήλ να πραγματοποιεί τέσσερις ακόμα σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες.

Συγκεκριμένα με την φανέλα της Ελπίδας θα αγωνίζεται πλέον ο Άγγελος Λειβαδιώτης. Ο πρώην βράχος της άμυνας του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, αποφάσισε να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του νομού και στις Σάπες, εκεί όπου μαζί με τους Ζουμπιάδη και Ρούφο, αλλά και τα μπακ Μπαμπούρη και Χαριτόπουλο Γ., αναμένεται να αποτελέσουν μια από τις πιο ισχυρές αμυντικές γραμμές της κατηγορίας. Ο Λειβαδιώτης στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί στην Δόξα Προσκυνητών.

Κυρικλίδης και Σιψάς μετά την περσινή τους παρουσία στην Δόξα Προσκυνητών, μεταβαίνουν..παραδίπλα προκειμένου να ενισχύσουν την φετινή προσπάθεια της Ελπίδας. Ο Σιψάς που πέρυσι σκόραρε δύο τέρματα με την Δόξα, μπορεί να δώσει έξτρα επιθετικές λύσεις στον κόουτς Χαριτόπουλο, ενώ ο Κυρικλίδης, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά κάτω από τα δοκάρια.

Τέλος παίκτης των Σαπών θα είναι πλέον και ο Χαϊνάκης που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Ο Κρητικός παίκτης πέρυσι φορούσε την φανέλα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων πραγματοποιώντας πολλές καλές εμφανίσεις και σκοράροντας τέσσερα γκολ.

Share it