Search

Επίσημη πρόταση της ΟΧΕ στους Κύκλωπες για συμμετοχή τους στην Α2!

Μεγάλη ευκαιρία για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών της νέας σεζόν έχουν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα χάντμπολ του Έβρου που τερμάτισε 5η πέρυσι στη Β’ Εθνική, δέχτηκε πρόταση από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας για να συμπληρώσει μία από τις κενές θέσεις που υπάρχουν στον Βόρειο όμιλο της Α2 μετά τις αποχωρήσεις που υπήρξαν.

Πιο συγκεκριμένα από τον Βορρά αποχώρησαν ο Αρίων Πτολεμαΐδας και ο Απόλλων Καλαμαριάς, ενώ ο ΑΟ Ιωαννίνων που εξασφάλισε την άνοδο από τη Β’ Εθνική δεν δήλωσε συμμετοχή στην κατηγορία. Μετά τις αποχωρήσεις αυτές η ΟΧΕ απευθύνθηκε στις ομάδες που τερμάτισαν στις αμέσως επόμενες θέσεις στη Β’ Εθνική και συγκεκριμένα σε Πόντιους Κιλκίς, Καστοριά και Σταυρούπολη, αλλά καμία από τις 3 δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον για συμμετοχή στην Α2. Αμέσως μετά η Ομοσπονδία απευθύνθηκε στους Κύκλωπες και πλέον αναμένεται η απάντηση της ομάδας της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr η απάντηση των Κυκλώπων θα είναι θετική αν υπάρξει και η ανάλογη ανταπόκριση από πλευράς Δήμου Αλεξ/πολης όσο αφορά την οικονομική στήριξη, γι’ αυτό και τις επόμενες ημέρες αναμένεται σχετικό ραντεβού των δύο πλευρών.

Share it