Search

Photos+Videos: Η βράβευση του MVP με Αστέρα Φάμπιο Στάρτζεον απο νεαρό φίλο του ΑΟΞ

Πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό της ΠΑΕ στα Πηγάδια η απονομη του MVP του αγώνα της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης, Φάμπιο Στάρτζεον.

Ο 25χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης, μαζί με τους Ζεάν Μπαριέντος και τον τερματοφύλακα Σάο Μπέντο επιλέχθηκαν από τους δημοσιογράφους που ήταν στο Xanthi FC Arena και στη συνέχεια, κέρδισε τις περισσότερες ψήφους στα social media.

Την βράβευσή του έκανε ο νεαρός φίλαθλος της Ξάνθης Ιορδάνης Ζερνίδης δίνοντας τις ευχές του στον ποδοσφαιριστή για περισσότερα γκολ και επίτευξη των στόχων της ομάδας, δεχόμενος και μία τσάντα με αναμνηστικά δώρα της Ξάνθης.

Ο Στάρτζεον στις σύντομες δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, με την βοήθεια της μεταφράστριας της ομάδας Μαρίας Σότο Γκονζάλες, υπογράμμισε πως αυτό το βραβείο είναι «προϊόν» ομαδικής δουλειάς με τους συμπαίκτες του, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους τον επέλεξαν στην σχετική ψηφοφορία τονίζοντας πως θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και στην συνέχεια. Αναφορικά με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ξάνθης, ο Φάμπιο Στάρτζεον είπε μεταξύ άλλων, πως «μέρα με την ημέρα θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι, εστιάζοντας σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

http://

Ενώ ακολούθως ο νεαρός φίλος της Ξάνθης ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Στάρτζεον και την αγαπημένη του Ξάνθη, στην οποία ευχήθηκε να βγει ξανά Ευρώπη

http://

Share it