Search

Στοίχημα στο σύνολο γκολ

Μεταξύ των πιο δημοφιλών στοιχηματικών αγορών συναντάμε και αυτές που σχετίζονται με τον αριθμό των γκολ μιας αναμέτρησης. Σίγουρα το under/over είναι ένα στοίχημα που περιλαμβάνεται στα περισσότερα δελτία, αλλά υπάρχει και μια εναλλακτική αγορά που προτιμάται από μια μεγάλη μερίδα παικτών του στοιχήματος. Ο λόγος για το «σύνολο γκολ» που στην ουσία ορίζει ένα συγκεκριμένο εύρος τερμάτων το οποίο οι παίκτες καλούνται να προβλέψουν.

Οι επιλογές στο «σύνολο γκολ»

Όσοι αρέσκεστε στο να κάνετε παιχνίδι με το εύρος των γκολ σε μια αναμέτρηση, θα βρείτε διαθέσιμες τέσσερις βασικές επιλογές:

 

  • γκολ

 

Η αγορά αυτή αποβαίνει νικηφόρα αν στην αναμέτρηση που θα επιλέξετε σημειωθεί το πολύ 1 τέρμα. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα στοίχημα αντίστοιχο με το under 1.5.

H επιλογή 0-1 γκολ συνίσταται όταν:

  • Οι δύο αντίπαλοι δίνουν βαρύτητα στην άμυνα
  • Η αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και το ένα γκολ φαντάζει αρκετό για τη νίκη (ή και την πρόκριση)
  • Απουσιάζουν βασικά επιθετικά ατού και των δύο ομάδων

2-3 γκολ: Πρόκειται για την αγορά που επιλέγεται με τη μεγαλύτερη συχνότητα και ισοδυναμεί με μια μέση οδό μεταξύ under και over 2.5. Τα ακριβή σκορ 2-0, 2-1, 1-1, 1-2 και 0-2 είναι αυτά που επαληθεύουν το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων και που εμφανίζονται σε ένα μεγάλο ποσοστό ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων σε παγκόσμια κλίμακα. 

Η επιλογή 2-3 γκολ συνίσταται όταν:

  • Οι δύο αντίπαλοι είναι σχετικά ισοδύναμοι
  • Τα στατιστικά των δύο ομάδων δείχνουν πως αμφότερες σκοράρουν και δέχονται περίπου ένα γκολ ανά αγώνα.

4-6 γκολ: Εδώ το εύρος των γκολ αυξάνεται και το ζητούμενο είναι να σημειωθούν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα αλλά παράλληλα όχι περισσότερα από 6. Η τελευταία αυτή παράμετρος είναι που διαφοροποιεί τη συγκεκριμένη αγορά από το over 3.5.

Η επιλογή 4-6 γκολ συνίσταται όταν:

  • Οι δύο αντίπαλοι έχουν ιδιαίτερη ευχέρεια στο σκοράρισμα
  • Το φαβορί χρειάζεται νίκη με μεγάλη διαφορά προκειμένου να φτάσει στην πρόκριση

7+ γκολ: Η επιλογή του συγκεκριμένου εύρους τερμάτων ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας καθώς απαιτεί την επίτευξη 7 τουλάχιστον τερμάτων προκειμένου να βγείτε κερδισμένοι.

Η επιλογή 7+ γκολ συνίσταται όταν:

  • Οι δύο αντίπαλοι είναι αδιάφοροι και παίζουν απελευθερωμένα
  • Υπάρχει μεγάλη ποιοτική διαφορά μεταξύ φαβορί και αουτσάιντερ

Επιπρόσθετες επιλογές στο «σύνολο γκολ»

Μιλώντας για τον αριθμό των γκολ που θα επιτευχθούν σε μια αναμέτρηση, οι προς στοιχηματισμό επιλογές που προκύπτουν είναι πολύ περισσότερες από τις τέσσερις βασικές που αναλύσαμε παραπάνω. Στο πλαίσιο αυτό και ανάλογα με τον τρόπο παιχνιδιού που επιλέγει ο καθένας, μπορείτε είτε να ρισκάρετε περισσότερο είτε να επιλέξετε μια πιο συντηρητική προσέγγιση. Συγκεκριμένα:

  • Οι λάτρεις του ρίσκου μπορούν να ποντάρουν στον ακριβή αριθμό των τερμάτων που θα σημειωθούν –  πχ ακριβώς 1, 2, 3, 4 κτλ – σε έναν αγώνα. Πρόκειται για μια αγορά που αναμφίβολα είναι αρκετά δύσκολο να προβλεφθεί αλλά που παράλληλα συνοδεύεται από υψηλότατες αποδόσεις.
  • Πολλές πλέον στοιχηματικές πλατφόρμες προσφέρουν και έξτρα επιλογές στο εύρος γκολ όπως για παράδειγμα το 1 έως 3 γκολ, το 2 έως 4 ή το 3 έως 6. Σε τέτοιες περιπτώσεις η πρόβλεψη φαντάζει πιο εύκολη υπόθεση αλλά οι αποδόσεις κυμαίνονται σε αισθητά χαμηλότερες τιμές.

Εν κατακλείδι, οι σχετικές με το εύρος των γκολ αγορές είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και σας απαλλάσσουν από την αγωνία που επιφέρει η επιλογή του νικητή μιας αναμέτρησης. Ωστόσο, θα πρέπει να παρακολουθείτε την πορεία των ομάδων και κυρίως τα στατιστικά τους σχετικά με τη συχνότητα με την οποία σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ. Κάνοντας την απαραίτητη μελέτη λοιπόν, μπορείτε να οδηγηθείτε σε ασφαλή συμπεράσματα και ποντάροντας στο σύνολο γκολ να βγείτε μακροπρόθεσμα κερδισμένοι.

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα στο bookmakers.gr

Share it