Search

Πάλεψε αλλα δεν κατάφερε την μεγάλη πρόκριση ο ΓΑΣ Κομοτηνή που έχασε στις λεπτομέρειες απο τον Ερμή Λαγκάδα

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στην Β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας η ομάδα του ΓΑΣ, που σε ένα κατάμεστο κλειστό Κομοτηνής έδωσε μεγάλη μάχη όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 66-73, και έτσι η ομάδα του Ερμή Λαγκαδάς είναι αυτή που θα υποδεχτεί το Σάββατο τον Ολυμπιακό.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι απο την αρχή μέχρι το τέλος, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο να χτίζουν διψήφια διαφορά όμως και τις δύο φορές που συνέβη κάτι τέτοιο οι παίκτες του Νεοκλή Λεμονίδη έβγαλαν αντίδραση και κατάφερναν να κάνουν ξανά ντέρμπι το ματς.

Τελικά μια φάση 6 λεπτά πριν το τέλος, που έφερε και την ένσταση που θα καταθέσει ο ΓΑΣ, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του Ερμή που ανέβασε ξανά τον δείκτη του σκορ στο +7 και τον διατήρησε μέχρι το τέλος

Δεκάλεπτα: 18-22, 34-37, 50-55, 66-73

Διαιτητές: Ξενικάκης-Δημάδης-Μπακάλης

ΓΑΣ Κομοτηνή (Λεμονίδης): Λεπτοκαρίδης 15(3), Μαστροδημήτρης, Μπαλάσκας 3(1), Φυλακτός 4, Λεχούδης 16(1), Καρκατέλης, Μαγουλάς 4, Κουτσοβασίλης 1, Παπανδρεόπουλος, Σταυριανόπουλος 2, Σπέντζος 16(1), Χαλίλ 2.

Ερμής Λαγκαδά (Κυρούδης-Γρηγορούδης): Μίνου 12(3), Αποστολίδης, Μάρουσιτς 22(3), Ελευθεριάδης 3(1), Πλιούκας 6(2), Σιώπης 12(1), Παρίσης 4, Καραμανώλης, Μπακάλης 2, Θεοδωρίδης 5, Χριστοδούλου 3, Ιατρίδης 4.

Το παιχνίδι θυμίζουμε πως μεταδόθηκε ζωντανά με εικόνα και ήχο ΕΔΩ

Share it