Search

Νέα μεταγραφική “βόμβα” απο τον Νέστο Χρυσούπολης με Ντενίζ Μπαϊκαρά!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχωρά ο Νέστος Χρυσούπολης, που σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict, έδωσε τα χέρια με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά φτάνοντας σε μια μεταγραφή…πρωταθλητισμού!

Ο 35χρονος διεθνής με τις μικρές Εθνικές της Τουρκίας, πρώην μέσος Ξάνθης και Πανθρακικού αποχώρησε απο την Δόξα Δράμας με την ομάδα της Χρυσούπολης να το εκμεταλλεύεται, και τον ξανθιώτη τεχνικό Κυριάκο Κετσιεμενίδη να κινείται σε άκρα μυστικότητα και να καταφέρνει μαζί με την διοίκηση του Νέστου να πείσουν τον Μπαϊκαρά να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ομάδα Γ’ Εθνικής για χάρη του Νέστου

Ο Μπαϊκαρά γεννήθηκε στις 13 Μαρτίου του 1984 στην Τουρκία και ήρθε για πρώτη φορά να παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, σε ηλικία 17 ετών, με τη Skoda Ξάνθη να είναι η πρώτη του επαγγελματική ομάδα. Από το 2001 ως και το 2008 παρέμεινε στην Ξάνθη, καταγράφοντας 108 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 10 τέρματα. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο (2008-2009) στον Πανσερραϊκό και για 2 χρόνια (2009-2011) στον Παναιτωλικό.

Την φανέλα του Πανθρακικού τη φόρεσε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2011 και έπαιξε μαζί της στην Super League, όπου μέτρησε συνολικά 143 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τα χρώματα του Πανθρακικού, ενώ σημείωσε 11 γκολ. Τον Ιούλιο του ‘16 πήρε μεταγραφή για τα Τρίκαλα ενώ την επόμενη σαιζόν πήρε μεταγραφή για την Δόξα Δράμας στην οποία και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι καταγράφωντας 53 συμμετοχές

Ο Ντενίζ που μένει μόνιμα με την οικογένεια του στην Ξάνθη, οπού είναι ιδιαίτερα αγαπητός και ενεργός στην τοπική κοινωνία τόσο στον αθλητισμό όσο και γενικότερα, με την ομάδα του Νέστου να του δίνει την δυνατότητα να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά και παράλληλα να είναι κοντά στο σπίτι του.

Share it