Search

Καταθέτει ένσταση ο ΓΑΣ Κομοτηνή και ζητά να παιχτούν ξανά τα τελευταία 6 λεπτά!

Ένσταση αναμένεται να καταθέσει η ομάδα του ΓΑΣ Κομοτηνή, οπως προανήγγειλαν οι ιθύνοντες του συλλόγου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ερμή Λαγκαδά και την ήττα με 66-73(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Ο λόγος είναι μια φάση 6 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ο Καδηρ έκανε μια κίνηση στο low post και ο αντίπαλος παίκτης έκανε φλοπινγκ και παρότι οι διαιτητές χρέωσαν τον παίκτη του Ερμή με τεχνική ποινή , αλλά εκείνη την ώρα ο Καδήρ έκανε προσπάθεια σουτ και σκόραρε όμως το καλάθι δεν μέτρηση, ενώ αμέσως μετά την εκτέλεση των βολών της τεχνικής ποινής η κατοχή δόθηκε στην ομάδα του Ερμή! Με τους ανθρώπους του ΓΑΣ να τονίζουν πως είτε θα έπρεπε να μετρήσει το καλάθι και τότε ναι να δοθεί η κατοχή στον Ερμή είτε απο την στιγμή που δεν μέτρησε η κατοχή να είναι του ΓΑΣ. Να σημειώσουμε πως η φάση έγινε με τον Ερμή μπροστά στο σκορ με έναν πόντο.

Οι ιθύνοντες του ΓΑΣ μιλούν για μια ξεκάθαρη φάση που αλλοιώνει το αποτέλεσμα, και έτσι θα καταθέσουν την Πέμπτη ένσταση στην Ομοσπονδία ζητώντας ουσιαστικά να επαναληφθεί το τελευταίο εξάλεπτο του ματς. Σύμμαχος στην προσπάθεια του ΓΑΣ θα αποτελέσει και το γεγονός πως υπήρχε τηλεοπτική κάλυψη του ματς οπότε υπάρχει εικόνα για την φάση την οποία διαμαρτύρονται.

 

Share it