Search

Τσάμπιονς Λιγκ: Ευκαιρία για Τσέλσι

Αναμονή τέλος! Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει απόψε, με τις ομάδες των ομίλων 5 έως 8 να ρίχνονται στη «μάχη» της πρώτης αγωνιστικής. Η δράση ξεκινάει στις 19:55 με δύο αναμετρήσεις, με τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια να ξεκινάνε στις 22:00. 

Καλύτερο μομέντουμ για Τσέλσι

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 22:00, η Τσέλσι θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βαλένθια. Οι «μπλε» του Λονδίνου νίκησαν με το επιβλητικό 5-2 στην έδρα της Γουλβς το περασμένο Σάββατο, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την εντός έδρας «γκέλα», 2-2 με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, η ομάδα του Λάμπαρντ για ακόμα μια φορά δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, κάτι που δεν έχει συμβεί σε κανένα από τα 4 επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει στο ξεκίνημα της σεζόν. 

Η κάτοχος του Europa League θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, η οποία έρχεται από «βαριά» ήττα 5-2 στο «Καμπ Νου» από την Μπαρτσελόνα. Η ξαφνική και για τους περισσότερους ανεξήγητη απόφαση της διοίκησης να απολύσει τον κόουτς Μαρθελίνο είχε, όπως φάνηκε, άμεση επίδραση και εντός αγωνιστικού χώρου, με τις «νυχτερίδες» να μην μπορούν να κοντράρουν τους Καταλανούς σε κανένα σημείο του αγώνα. Η Βαλένθια έχει μόλις μία νίκη στις 4 πρώτες αγωνιστικές της LaLiga, ενώ φαίνεται πως ο νέος της προπονητής, Άλμπερτ Θελάδες έχει πολύ και δύσκολη δουλειά μπροστά του, όχι μόνο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και σε αυτό της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών του. G/G και Over όλα τα παιχνίδια της Τσέλσι φέτος. Επιλογή μας ο άσος σε συνδυασμό με Over 1.5, σε απόδοση 2.25 όπως βλέπουμε στο betcosmos.

Γκολ στη Γαλλία

Η δεύτερη αναμέτρηση που θα σταθούμε, είναι αυτή ανάμεσα σε Λυών και Ζενίτ για τον 7ο όμιλο της διοργάνωσης, με ώρα έναρξης τις 19:55. Οι Lyonnais μπορεί να ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις φετινές τους υποχρεώσεις, με δύο νίκες κόντρα σε Μονακό και Ανζέ με συντελεστή τερμάτων 9-0, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αφού έκτοτε, στις τρεις επόμενες αγωνιστικές του πρωταθλήματός τους δεν έχουν πάρει άλλο τρίποντο, «μετρώντας» δύο ισοπαλίες κόντρα σε Μπορντό και Αμιάν και μία ήττα στην έδρα της Μονπελιέ. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην επιθετική της γραμμή με την τριπλέτα Ντεπάι, Ντεμπελέ και Τραορέ, ωστόσο στην άμυνα έχει αρχίσει να παρουσιάζει χτυπητές αδυναμίες, έχοντας δεχθεί γκολ και στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Η απουσία του τραυματία Βέλγου στόπερ Ντεναγιέρ (είναι αμφίβολος για σήμερα) αποδεικνύεται καθοριστική. 

Όσο για τη Ζενίτ, η οποία επιστρέφει σε ομίλους Champions League μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας, «συγκατοικεί» στην κορυφή της ρώσικης Premier League Ρωσίας με την Κράσνονταρ, έχοντας μαζέψει 20 βαθμούς μετά από 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Και αυτή βασίζεται στην αποτελεσματική επιθετική της λειτουργία, έρχεται από νίκη 3-1 κόντρα στην Άρσεναλ Τούλα. Από τα 5 εκτός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει φέτος έχει κερδίσει τα 4, χωρίς μάλιστα να δεχθεί γκολ. Πάει στη Γαλλία για να διεκδικήσει ένα θετικό για εκείνη αποτέλεσμα και περιμένουμε «ανοιχτό» παιχνίδι. Επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.90.

Share it