Search

Απόλλων Ξάνθης…οκτώ αστέρων κόντρα στην Διομήδεια στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης!

Άκρως εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα Ξάνθης που κέρδισε με 8-1 τον Απόλλωνα Διομηδείας, και έδωσε συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις στο Κύπελλο και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά εξ’ αρχής και μολις στο 4′ πήραν προβάδισμα στο σκορ χάρις σε τέρμα του Χρήστου Μαρκοσιάν, και παρά την ισοφάριση στο 12′ με τέρμα του Αλέκου Νικολαίδη, η ομάδα του Απόλλωνα πήρε άμεσα τα ηνία και στο 15′ πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ μέ τέρμα του Βαχέ Μαρκοσιάν ενώ κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 4-1 χάρις τα τέρματα του Μπάμπη Κυριαζίδη στο 22′ και το 30′.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν προσωπική παράσταση του Βαχέ Μαρκοσιάν που πέτυχε ακόμη τρία τέρματα φτάνοντας το καρέ! Σκοράροντας αρχικά στο 48′ και εν συνεχεία στο 51′ και το 65′ για το 7-1, το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 70′ ο Κυριαζίδης που έκανε χατ-τρικ.

Βγάζει “φωτιές” μεσοεπιθετικά ο Απόλλωνας Ξάνθης που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την σαιζόν, ξάχνει τα πατήματα της η ομάδα της Διομηδείας που “πληρώνει” την διοικητική αστάθεια και ανασφάλεια του καλοκαιριού με την ομάδα να χτίζεται κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή σε μια προσπάθεια να μην ξαναδιαλυθεί η ομάδα. Διιατητής του αγώνα ήταν ο Στέλιος Ζαφειρίου με βοηθούς τους Εμίν Κεχαγιά και Δημήτρη Δανδανόπουλο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Μπακάλογλου Δ.): Φιλτανίδης, Δημητριάδης(58′ Ντζομιάδης), Κυρκούσης, Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Μπαργκάν(58′ Χιώτης), Κυριαζίδης, Μπαζοίδης, Μαρκοσιάν Β., Μαρκοσιάν Χρ.(58′ Μαυρίδης), Περτσανίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ(Λεοντίδης Γ.): Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης, Χαϊτίδης, Νικολαίδης Αλ., Λεοντίδης Ηλ., Λάζαρης, Νικολαίδης Κ.(62′ Κυριακίδης), Αβραμίδης, Μιχαηλίδης(64′ Τσιρλής), Αναστασιάδης

Share it