Search

Οι πρώτοι υποψήφιοι για το βραβείο MVP της Ξάνθης! Ο τρόπος ψηφοφορίας και η έκπληξη που ετοιμάζεται

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της Ξάνθης θα φέρει και ακόμη μια καινούρια δράση που ετοιμάζει  η ομάδα της Ξάνθης στο επικοινωνιακό κομμάτι, εισάγοντας το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα.

Ο διαγωνισμός θα γίνεται σε κάθε εντός έδρας ματς της Ξάνθης, οπού οι δημοσιογράφου της ομάδας και όσοι βρίσκονται στο γήπεδο να αναδεικνύουν τους 3 που ξεχώρισαν και εν συνεχεία αυτοί οι τρεις θα τίθενται μέσω του instagram της ομάδας στο φίλαθλο κοινό ώστε να αναδείξει τον MVP. Η καινοτομία της ομάδας έρχεται όμως στην απόφαση την βράβευση να την κάνει ένας φίλος της ομάδας μετά απο κλήρωση, έτσι θα δοθεί η δυνατότητα σε 13 φίλους της ομάδας στην κανονική διάρκεια και όσα χρειαστούν στα πλέι οφ να κάνουν της απονομές.

Οι πρώτοι υποψήφοι που αναδείχθηκαν απο τους ρεπόρτερ ως οι καλύτεροι του αγώνα είναι οι Φάμπιο Στάρτζεον,  Σάο Μπέντο και Ζεάν Μπαριέντος.

Η σχετική ενημέρωση της ομάδας αναφέρει:

Ψήφισε τον MVP της Xanthi FC στο instagram!

Η διαδικασία ανάδειξης έχει ως εξής:

Μετά το τέλος κάθε εντός έδρας αγώνα, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που βρίσκονται στο Xanthi FC Arena επιλέγουν τους 3 πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας μας (xanthi.fc) στο instagram (story) μπορούν οι φίλαθλοι να επιλέγουν έναν από τους τρεις, αναδεικνύοντας τον MVP.

Μετά την καταγραφή ένας φίλος της ομάδας μας, μετά από κλήρωση, θα παραδίδει το σχετικό βραβείο στον ποδοσφαιριστή.

Share it