Search

“Ψάχνεται” για την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου η Νιού Γιόρκ Σίτι!

Η Νιού Γιόρκ Σίτι φέρεται να έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Πέτρο Μάνταλο! Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αθλητικό Τύπο του Σαββάτου, η ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της αμερικανικής MLS αναζητά παίκτη για να καλύψει τις θέσεις «8» και «10» εν’ όψει των μεταγραφών του Φεβρουαρίου, με τους ανθρώπους της να έχουν «τσεκάρει» τον αρχηγό της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται στα ρεπορτάζ, η ομάδα της Νέας Υόρκης έχει «κατάσκοπο» στα Βαλκάνια, ο οποίος παρακολούθησε τον επαναληπτικό αγώνα της ΑΕΚ με την Κραϊόβα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Η Ένωση, μπορεί να ζητήσει 4 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον διεθνή μέσο.

Η Νιού Γιόρκ Σίτι, ιδρύθηκε το 2014 και αποτελεί μέρος του ομίλου City Football Group, του Σεΐχη Μανσούρ, που έχει στην ιδιοκτησία του τις Μάντσεστερ Σίτι, Μέλμπουρν Σίτι (Αυστραλία), Γιοκοχάμα Μαρίνος (Ιαπωνία), Ατλέτικο Τόρκε (Ουρουγουάη), Χιρόνα (Ισπανία) και Σιτσουάν Τζιουνιού (Κίνα).

Προπονητής της είναι ο Ισπανός Ντομένεκ Τόρεντ, επί χρόνια βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα σε Μπαρτσελόνα Β’, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας κατακτήσει δίπλα του συνολικά 24 τρόπαια σε 11 χρόνια. Στην Νιού Γιόρκ Σίτι έχουν αγωνιστεί μεταξύ άλλων οι Νταβίδ Βίγια, Φρανκ Λάμπαρντ και Αντρέα Πίρλο.

Share it