Search

Κίκο Ραμίρεθ: “Χαρούμενος για τη νίκη, σε 3-4 ματς θα δείτε ακόμη καλύτερα πράγματα”

Ικανοποιημένος με την τρίτη νίκη της Ξάνθης σε ισάριθμα ματς παρουσιάστηκε στην συνέντευξη τύπου ο τεχνικός της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ που ωστόσο στάθηκε και στο άγχος που δημιουργήθηκε στην ομάδα του απο το γκολ του Αστέρα.

Να σημειώσουμε πως ο Ισπανός τόνισε πως η ομάδα του ακόμη δεν είναι έτοιμη στο 100% και πως σε 3-4 ματς η εικόνα της ομάδας θα είναι ακόμη καλύτερη

Αναλυτικά ο κοουτς της Ξάνθης δήλωσε:

“Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, μας βοήθησε ο κόσμος στο δεύτερο μέρος ακόμη παραπάνω και πήραμε τη νίκη. Ψυχολογικά μας επηρέασε το γκολ του Αστέρα, εκεί ο Αστέρας πήρε ψυχολογία κι εμείς αγχωθήκαμε. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι ευχαριστημένος. Έχουμε 3 νίκες, δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε να ευχαριστήθηκε ο κόσμος με το αποτέλεσμα. Μας παρουσιάστηκε θέμα δεξιά, με την απουσία των Μπαξεβανίδη-Φασίδη, μας έμεινε ο Ντίρεσταμ μόνο εκεί, που προσπάθησε και είμαι ικανοποιημένος. Βρισκόμαστε ακόμη στο 60% των δυνατοτήτων μας, σε 3-4 παιχνίδια θα δείτε ακόμη καλύτερα πράγματα. Κοιτάζουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά, δεν βάζουμε μακροπρόθεσμους στόχους”!

Share it