Search

Πρόβα τζενεράλε με φιλική νίκη επί του Πανθρακικου για τον Άρη Αβάτου!

Πανέτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος έδειξε ο Άρης Αβάτου που επικράτησε του Πανθρακικού με 4-1 στην πρόβα τζενεράλε των “κιτρινόμαυρων” ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής(22/9) με τον Κεραυνό Πέρνης στην Χρυσούπολη.

Η ομάδα του Αβάτου κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο πρώτο μέρος με τον Άρη να παίζει κατά διαστήματα εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, χάρις τα τέρματα των Σαρηγιαννίδη, Κρασώνη και Βελή Χακάν, ενώ και στην επανάληψη παρά τις πολλές αλλαγές είχε καλό ρυθμό και ακόμη δύο γκολ με τον Άρη να σκοράρει με τον Γκέκα ενώ ο Καρασούνας μείωσε για τον Πανθρακικό διαμορφώνοντας το τελικό 4-1

Πλέον άπαντες στον Άρη στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ στην ομάδα της Κομοτηνής συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία τους για την έναρξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης. Επόμενο φιλικό για την ομάδα της Κομοτηνής την Τετάρτη στις 17:45 στο ΔΑΚ Κομοτηνής με αντίπαλο την Ένωση Αλεξανδρούπολης.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Νομικός, Χατζηπαπάς, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Παυλίδης, Βελή Χακάν, Σαρηγιαννίδης, Τσάπαρης, Χριστοφορίδης, Κρασώνης, Ψεμματάς. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Τριαντάφυλλος, Γκέκας, Ζωσιμίδης, Ευθυμιάδης, Μπουλούτ, Καλαϊτζίδης και Μουστάκης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κεχαγιάς, Τσακαλίδης, Τσορτανίδης, Μέριτς, Καραγιαννίδης, Ρουμπιές, Γιάζος, Βιόπουλος, Γκαϊτατζής, Παπαδόπουλος, Τσιανάκας. Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι: Καρασούνας, Νάνος, Κρεμμύδας, Λεγάτος, Κονόμι, Μπόσκος, Παύλου και Τρούπκος

Share it