Search

Με βασικό τον Γκριγκοριάν το μεγάλο διπλό της Κ17 της ΑΕΚ επί του Παναθηναϊκού!

Η ομάδα Κ17 της ΑΕΚ νίκησε 2-0 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού στον εκτός έδρας αγώνα για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2019-20 που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί, με τον ξανθιώτη αμυντικό Βασίλη Γκριγκοριάν να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τα “κιτρινόμαυρα” αγωνιζόμενος σε όλο το ματς έχοντας εξαιρετική παρουσία

Η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ στο 32′ με σέντρα σουτ του Παναγιώτη Γεωργέα από τα αριστερά. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, η ΑΕΚ αναζήτησε και δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις, αλλά όλα κρίθηκαν στις καθυστερήσεις, όταν ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Άγγελος Αγγελόπουλος κράτησε με μεγάλη απόκρουση το 0-1 και στην αντεπίθεση ο Νίκος Κρητικός βρήκε τον Ανέστη Βλαχίδη για να κάνει αυτός με πλασέ το 0-2.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Αγγελόπουλος, Γκριγκοριάν, Γιαννακού, Τσιαχματιώτης, Αντωνόπουλος, Μπέσης (67′ Τσιόκρης) Σαράντης (60′ Βλαχίδης) Παπάς (75′ Καραστέργιος) Μιχόπουλος, Γεωργέας (60′ Παντελαίος) Βαφειάδης (60′ Κρητικός)

Share it