Search

Pregame: Σέντρα με αμφίροππα ζευγάρια στην πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης(17:00 LIVE SportsAddict)

Πρώτη σέντρα σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αναμένεται μεγάλη μάχη τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος οσο και για την παραμονή.

Το ματς που ξεχωρίζει στην πρεμιέρα είναι αυτό μεταξύ Ασπίδας Ξάνθης και Άρη Πετεινού, με της δύο ομάδες να έχουν ήδη προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου και να ψάχνουν ένα καλό ξεκίνημα και στο πρωτάθλημα. Πάντως ιδιαίτερα αμφίρροπα αναμένονται και τα υπόλοιπα ζευγάρια χωρίς να υπάρχει το μεγάλο φαβορί, εκτός του αγώνα του Απόλλωνα Ξάνθης με την Διομήδεια με τους φιλοξενούμενους να έχουν αρκετά προβλήματα.

Να σημειώσουμε πως η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει με μια εκκρεμοτητα καθώς το ματς της Θαλασσιάς με την Κεντητή θα γίνει σε νέα ημερομηνία λόγω του εξ’ αναβολής αγώνα της Αναγέννησης με τον Ορφέα για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης

Το pre game και την σημερινή μετάδοση των αγώνων της Α’ κατηγορίας στηρίζουν οι:

Η Μεταφορική Εταιρεία E – METAFORES, με έδρα την Ξάνθη, αναλαμβάνει Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα, με ιδιόκτητα φορτηγά και με ειδικευμένο, μόνιμο προσωπικό!  Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

El Clasico, το όνομα του café bar, του οποίου την διεύθυνση έχουν δύο άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης. Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε μια παγωμένη μπύρα, τον καφέ σας και ότι άλλο θέλετε απολαμβάνοντας σε μια απο τις πολλές οθόνες του καταστήματος το παιχνίδι της αρεσκείας σας σε έναν ζεστό χώρο στην Ελπίδος 6 στο Cosmos Center.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στα σημερινά παιχνίδια που θα παρακολουθήσετε την ζωντανή ροή τους μέσα απο το Sportsaddict απο της 17:00 όταν και δοθεί η σέντρα:

Γήπεδο Νεάπολης: Απόλλων Ξάνθης – Απόλλων Διομηδείας (Ζαφειρίου, Εμίν Κεχαγιά, Δανδανόπουλος)

ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης- Άρης Πετεινού  (Ουζουνίδης, Σαββόγλου, Παπαδόπουλος)

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδα – Ελπίδα Γενησέας  (Ελευθεράκης, Κοτινούδης, Μολώνης)

Γήπεδο Εχίνου: Εχίνος Σπορ – Π. Μελάς Κουτσού  (Γκαϊτατζής, Ταρινίδης, Γκώγος)

Γήπεδο Ερασμίου: Κεσσάνη Ερασμίου – Ερμής Μάνδρας  (Κτίστης, Οτουζμπίρ, Ξυνός)

Γήπεδο Σελίνου: Άτλας Σελίνου –  Φίλιππος Δροσερού  (Τσοπουλίδης, Κούλα Χ., Ασικίδης)

Αναγέννηση Θαλασσιάς – Κεντητή   –

Share it