Search

Photos: Ανατρεπτική και εντυπωσιακή η Κ19 της Ξάνθης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ιδανικά ξεκίνησε της εντός έδρας υποχρεώσεις της η Κ19 της Ξάνθης, που επιβλήθηκε με 4-2 του Αστέρα Τρίπολης στα Πηγάδια σε αναμέτρηση στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή αν και βρέθηκε απο το 8′ πίσω στο σκορ χάρις σε τέρμα του Κανελλόπουλου, κατάφερε να βγάλει αντίδραση και μάλιστα εντυπωσιακή κάνοντας ανατροπή σε διάστημα 2′ λεπτών! Ισοφαρίζοντας αρχικά στο 35′ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Τσιλιγγίρη και ένα λεπτό αργότερα πήρε προβάδισμα με τέρμα του Γιάννη Φάκκη.

Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε και πάλι γρήγορο ρυθμό, παρά τον δυνατό αέρα, με τον Αστέρα να μπαίνει δυνατά και στο 57′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θεοδωρίδη να φέρνει το ματς στα ίσια. Όμως και πάλι η Ξάνθη αντέδρασε εντυπωσιακά παίρνοντας ξανά κεφάλι στο σκορ στο 59′ με τέρμα του Τσιπούρα, ενώ στο 68′ ο Γιώργος Τσιλιγγίρης σκόραρε εκ νέου για το 4-2 που έμεινε μέχρι το φινάλε του ματς.

Δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα για τους Νέους της Ξάνθης που αντέδρασαν εξαιρετικά μετά την ήττα της πρεμιέρας απο την ΑΕΚ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Κώστα Γκοντόλια και Δημήτρη Τζιβαρτζίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Στεπάνοβιτς, Χασάνογλου (89′ Αλεξανιάν), Τσιεγγελίδης, Τενεκές (57′ λ.τρ. Νιαζήφογλου), Λεωντσάκος, Παπαδόπουλος, Τσιτσεκίδης, Γκαρνέτας (83′ Μολ΄’ωνης), Τσιπούρας, Τσιλιγγίρης, Φάκκης (89′ Ιωακειμίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Χριστοδούλης, Κάρδαρης, Χριστόπουλος(66′ Μιχόπουλος), Γλυνός, Σωτηράκης, Τανουσάι(76′ Γουσέτης), Μούγιος(71′ Παπαδόπουλος),  Αλάγκμπε, Θεοδωρίδης, Κανελλόπουλος, Αλί Μπαμπά

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

http://

Share it