Search

Μιχαλεντζάκης απο “χρυσάφι”! Με νέο Πανελλήνιο ρεκόρ στην κορυφή του κόσμου για τρίτη φορά στο Παγκόσμιο του Λονδίνου!!!

Συγκλονιστικός για ακόμη μια ημέρα ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης που με εκπληκτική κούρσα κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ελεύθερο κατηγορίας S8, το τρίτο χρυσό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λονδίνου.

Το παιδί-θαύμα του Θρακιώτικου αθλητισμού κατάφερε να κάνει νέο Πανελλήνιο ρεκόρ, δεύτερο για σήμερα μετά απο αυτό του προκριματικού, και να κερδίσει επάξια το τρίτο του χρυσό μετάλλιο σε αυτό το Παγκόσμιο, κάνοντας φανταστική κούρσα με χρόνο 26,54.

Ο Εβρίτης πρωταθλητής του Ηρόδικου, μετά το χρυσό στα 100μ. ελεύθερο(θυμηθείτε ΕΔΩ), και τα 100μ. πεταλούδα(θυμηθείτε ΕΔΩ), έκανε όλο τον κόσμο να μιλά για αυτόν για ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση με τον Εθνικό μας ύμνο να ακούγεται τρεις φορές στο φετινό Παγκόσμιο του Λονδίνου όλες χάρις αυτόν! Γεμίζοντας υπερηφάνια τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη, την οικογένεια του, τους συλλόγους του ΟΦΘΑ και Ηρόδικο, όλη την Θράκη και φυσικά όλη την Ελλάδα.

Share it