Search

Τριπλή μάχη Καβάλας-Θράκης και δύσκολο ξεκίνημα για Ζυγό στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής! Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της Γ’ Εθνικής, με την πρεμιέρα του 1ου ομίλου να μην βγάζει Θρακιώτικο ντέρμπι αλλά πολύ ενδιαφέρουσες μάχες.

Δύσκολες εξόδους σε Χρυσούπολη με Κεραυνό και Θάσο με Θεολόγο θα έχουν Άρης Αβάτου και Ορφέας Ξάνθης, με ομάδα της Καβάλας θα κάνει πρεμιέρα η Ένωση που στο πρώτο της ματς στην Γ’ Εθνική θα παίξει με τον Αετό στο Οφρύνιο, ενώ ο Ηρακλής Ζυγού θα είναι η μόνη ομάδα της Θράκης που ξεκινά εντός και θα κληθεί να υποδεχτεί το φαβορί του πρωταθλήματος, Πανσερραϊκό.

Στα υπόλοιπα δύο ζευγάρια θα έχουμε Σερραϊκό ντέρμπι μεταξύ Καμήλας και Παραλιμνίου ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης ξεκινά την προσπάθεια του απο την Δράμα. Ρεπό θα έχει ο Κιλκισιακός καθώς ως γνωστόν ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου δήλωσε αποχώρηση απο το πρωτάθλημα.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, ενώ μετά τις 29 Μαρτίου θα αρχίσουν τα μπαράζ΄. Για τα Χριστούγεννα προγραμματίστηκε ρεπό δύο εβδομάδων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Δόξα Κάτω Καμήλας-Απόλλων Παραλιμνίου
Αετός Ορφανού-Ένωση Άνθειας Αλεξανδρούπολης
Κεραυνός Πέρνης-Άρης Αβάτου
Ηρακλής Ζυγού-Πανσερραϊκός
Πανδραμαϊκός-Νέστος Χρυσούπολης
Δόξα Θεολόγου-Ορφέας Ξάνθη

Ρεπό: Κιλκισιακός

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΔΩ

Share it