Search

Ασταμάτητος ο Δήμος Μιχαλεντζάκης! Μεγάλη κούρσα και δεύτερο χρυσό στο Παγκόσμιο του Λονδίνου!!!

Ακόμη μια σπουδαία κούρσα πραγματοποίησε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης που μετά το χρυσό στο ελεύθερο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στην πεταλούδα της κατηγορίας S8!

Ο Εβρίτης πρωταθλητής με μια συγκλονιστική κούρσα ειδικά στο δεύτερο 50αρι κατάφερε να προσπεράσει τον μεγάλο του αντίπαλο και να αναδειχθεί αυτός Παγκόσμιος πρωταθλητής στα 100μ. πεταλούδα σημειώνοντας μάλιστα και εξαιρετική επίδοση με 1:01:94

Τι και αν ο Δήμος μπήκε στον τελικό με την δεύτερη επίδοση, τι και στο πρώτο 50αρι ο Αμερικανός Γκρίσγουολντ ήταν μπροστά στην κούρσα ο Εβρίτης ΠαραΟλυμπιανίκης με συγκλονιστικό δεύτερο 50αρι τον προσπέρασε καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει με σημαντική απόσταση απο τον αντίπαλο του, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται και λίγες μέρες μετά το χρυσό στα 100μ. ελεύθερο κατάφερε να θριαμβεύσει και στα 100μ. πεταλούδα της κατηγορίας S8 κάνοντας υπερήφανο τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη, την οικογένεια του, όλο τον Έβρο, την Θράκη και φυσικά για ακόμη μια φορά όλη την Ελλάδα!

Share it