Search

7 πανελλήνιοι πρωταθλητές θα εκπροσωπήσουν την Κομοτηνή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα πάλης!

Σε έντονους ρυθμούς προετοιμασίας βρίσκονται αυτή  την περίοδο οι 7 αθλητές του Τμήματος Πάλης του ΑΣ Δημοκρίτειο, που θα συμμετάσχουν στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου στη Βουλγαρία.

Όπως αναφέρει το paratiritis-news.gr, σε αυτό θα συμμετάσχουν 3 ηλικιακές κατηγορίες Έφηβοι-Νεανίδες, Παίδες Κορασίδες και Παμπαίδες-Παγκορασίδες. Να σημειωθεί πως στο πρωτάθλημα συμμετέχουν μόνο αθλητές οι οποίοι είναι πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας κατακτήσει την κορυφή της κατηγορίας τους.

Από το τμήμα θα συμμετέχουν η Αθηνά Γιαγτζόγλου στα 50 κιλά στις νεανίδες και ο Αργύρης Γκρηγκοριάν στα 65 κιλά στους εφήβους. Στους Πάιδες θα συμμετάσχουν ο Χαράλαμπος Αυτοφορίδης στα 80 κιλά και στις Κορασίδες η Μαρία Νταμοτσίδου στα 61 κιλά. Τέλος στους Παμπαίδες ο Απόστολος Τρίτσκας στα 41 κιλά, και στις Παγκορασίδες θα συμμετάσχουν η Νικολέτα Μπάρμπα στα 66 κιλά και η Αγάπη Αμπελίδου στα 46 κιλά.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται επίπονα, σημείωσε ο προπονητής του τμήματος κ. Θόδωρος Καρυπίδης, που τόνισε πως όλοι οι αθλητές προσπαθούν να είναι έτοιμοι για τους αγώνες και τους αντιπάλους που θα βρουν μπροστά τους στους αγώνες.

Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι το κόστος συμμετοχής στο πρωτάθλημα, που δυστυχώς δεν καλύπτεται από την Ομοσπονδία, και ανέρχεται στις 2.600 ευρώ, για αυτό και αυτό το διάστημα προσπαθούν να βρουν τους πόρους, ώστε να καλυφθούν αυτές οι ανάγκες, και να εκπροσωπήσουν οι 7 αθλητές από την Κομοτηνή, μαζί με την Εθνική ομάδα, τη χώρα και την πόλη μας στο πρωτάθλημα.

Share it