Search

Με ένα ιδιαίτερο δώρο από τον δήμαρχο Αλεξ/πολης αναχώρησε για Λονδίνο ο Μιχαλεντζάκης

Ένα διαφορετικό τρόπο επέλεξε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης για να εκφράσει την αγάπη και την υποστήριξη όλων των Δημοτών στο πρόσωπο του Ολυμπιονίκη μας Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, ο οποίος ανεχώρησε για το Λονδίνο όπου και θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ, το οποίο θα διεξαχθεί από 9 έως 15 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει να περιμένουμε την επιστροφή των αθλητών μας που διακρίθηκαν σε αγώνες για να τους τιμήσουμε.

Αυτή την φορά ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συνάντησε τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη πριν την αναχώρηση του για το Λονδίνο, του μετέφερε τις ευχές όλων των Δημοτών και του προσέφερε ένα ευχάριστο δώρο έκπληξη. Ένα μπουρνούζι από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με τυπωμένο το όνομά του, το οποίο θα φοράει στους αγώνες που συμμετέχει και θα νιώθει ότι όλοι οι συμπατριώτες του είμαστε δίπλα του.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης με τις νίκες του, μας έχει κάνει υπερήφανους αμέτρητες φορές και έχει διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο τον Δήμο μας κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο.

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ΑμεΑ του Λονδίνου θα συμμετάσχουν 651 αθλητές από 81 χώρες.

*Το παραπάνω αποτελεί δελτίο Τύπου του Δήμου Αλεξ/πολης.

Share it