Search

Μέσω Αβάτου στο Νέστο Χρυσούπολης ο Δόντσος! Σε 5 άπορες οικογένειες τα χρήματα της μεταγραφής!!!

Στο Νέστο Χρυσούπολης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βασίλης Δόντσος, μετά το άδοξο τέλος της συνεργασίας του με την Καβάλα, με την ανακοίνωση της μεταγραφής να έρχεται απο τον Άρη Αβάτου.

Μάλιστα η ομάδα της Ξάνθης γνωστοποίησε πως μετά απο συμφωνία της διοίκησης του συλλόγου με αυτή του Νέστου το οικονομικό αντάλλαγμα των 500ευρώ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής στην ομάδα της Χρυσούπολης η διοίκηση του Αβάτου θα τα παραδώσει  σε 5 άπορες οικογένειες(100 ευρώ σε κάθε οικογένεια)!

Ο Δόντσος αποτελεί προσωπική επιλογή του ξανθιώτη τεχνικού του Νέστου, Κυριάκο Κετσιεμενίδη που στο άκουσμα της είδησης της μη παραμονής του Δόντσου στην Καβάλα κινήθηκε αστραπιαία για να τον πείσει να πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Χρυσούπολης και οι δυο τους μετά το Άβατο να συνεργαστούν και σε δεύτερη ομάδα

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Ανακοινώνουμε την αποχώρηση του Βασίλη Δόντσου από την ομάδα μας ο οποίος μετά την επιστροφή του από την ομάδα του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ μεταγράφεται στην ομάδα του Νέστου Χρυσουπόλεως από την ομάδα μας η οποία έχει συμπληρώσει το ρόστερ της.
Η μετακίνηση του Δόντσου στην γειτονική ομάδα θα επιφέρει μετά από συμφωνία και των 2 διοικήσεων των ομάδων σε 5 άπορες οικογένειες που θα υποδείξει το Δ.Σ. του Νέστου από την πόλη της Χρυσούπολης μία οικονομική βοήθεια σε κάθε μία από αυτήν από το Διοικητικό μας συμβούλιο της τάξεως των 100 ΕΥΡΏ

Share it