Search

Ιδανικό ξεκίνημα με νίκη στον Βόλο για τους Έφηβους της Ξάνθης!

Νικηφόρα ξεκίνησαν της υποχρεώσεις τους οι παίκτες της Κ17 της Ξάνθης που επικράτησαν με 3-1 του Βόλου στο ματς που έγινε στο βοηθητικό του Ε.Α.Κ. Βόλου στην πρεμιέρα του Εφηβικού πρωταθλήματος της Super League.

Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 8′ πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν μετά απο σέντρα-σουτ του Γκαρνέτα και παρεμβολή του κίπερ των Βολιωτών η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αδαμίδης απο κοντά την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Με την αντίδραση των γηπεδούχων να έρχεται στο 30′ οπού έκαναν το 1-1 με τον Ακτσιάλη που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης ήταν ανώτερη και κατάφερε νωρίς-νωρίς να πάρει ξανά κεφάλι στο σκορ, όταν στο 50′ ο Αραμπατζής με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Ισαακίδης με απευθείας χτύπημα φάουλ έκανε το 1-3 που έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αθανάσιος Νικόπουλος  με βοηθούς τους Αναστασίου και Σφυρή της ΕΠΣ Θεσσαλίας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Αδαμίδης, Χασάνογλου, Ξανθός(80′ Μελενικιώτης), Ιγνατιάδης, Καρανικόλας(65′ Ζιπίδης), Ισαακίδης, Γκαρνέτας(75′ Κοντογιαννίδης), Αλή Ερτολούλ(80′ Καραμήτρος), Καρατλίδης(46′ Αραμπατζής), Ζιάκας.

 

Share it