Search

Η εντυπωσιακή επίδοση του…”σιδεροκέφαλου” Δημήτρη Γούτα!

Μπορεί το θεαματικό γκολ του Απόστολου Βέλλιου να έκλεψε την παράσταση στη Λαμία, ωστόσο η πρώτη ισοφάριση του Ατρομήτου ήλθε από το κεφάλι του Δημήτρη Γούτα.

Ο πανύψηλος στόπερ, όπως αναφέρει στο αφιέρωμα της η Super League, επέστρεψε στα γκολ μετά από τεσσεράμισι χρόνια, καθώς είχε να σκοράρει από ένα άλλο 2-2, ανάμεσα σε Ξάνθη και Βέροια στις 14 Ιανουαρίου 2015. Ο 25χρονος Θασίτης έφτασε τα οκτώ γκολ στην καριέρα του στη Super League και το εντυπωσιακό είναι ότι και τα οκτώ είναι με το κεφάλι!

Με το κεφάλι πέτυχε και το μοναδικό του γκολ στο πρωτάθλημα Βελγίου, ενώ με τον ίδιο τρόπο είχε σκοράρει και στο μπαράζ παραμονής του 2014 της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μόνο σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου στο Βέλγιο πριν από δύο χρόνια περίπου, με τη φανέλα της Σεντ Τρούιντεν, σκόραρε με το πόδι και βοήθησε την ομάδα του να προκριθεί.

Ο Γούτας δεν είναι ο μόνος που έχει βάλει γκολ μόνο με το κεφάλι, καθώς υπάρχει ένας ακόμα και μοναδικός ποδοσφαιριστής στην ιστορία, που έχει περισσότερα από οκτώ γκολ μόνο με το κεφάλι. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος στην πολυετή καριέρα του με Άρη, ΟΦΗ και Δόξα Δράμας έβαλε 10 γκολ, όλα με κεφαλιά!  Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που έχουν σκοράρει μόνο με το κεφάλι ιστορία της κατηγορίας, αλλά κανένας πάνω από τέσσερα.

Share it