Search

Εκτός Ελλάδας ο νέος σταθμός στην καριέρα του Γιώργου Μαραντά που αποδέχτηκε την πρόκληση της Λουφτετάρι!

Στην ομάδα της Λουφτετάρι που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της Αλβανίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο γνωστός Ξανθιώτης προπονητής Γιώργος Μαραντάς.

Ο ξανθιώτης τεχνικός παρότι το καλοκαίρι έφτασε πολύ κοντά στο να επιστρέψει στους πάγκους για χάρη του Αχαρναϊκού τελικά παρέμεινε κατ’ επιλογή χωρίς ομάδα τονίζοντας πως περιμένει κάτι καλό.

Και όπως φάνηκε η υπομονή του είχε αποτέλεσμα με την ομάδα της Λουφτετάρι που έχει έδρα το Αργυρόκαστρο Αλβανίας να είναι η νέα μεγάλη πρόκληση για τον ξανθιώτη τεχνικό, που θα δουλέψει για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας και παράλληλα θα είναι η πρώτη φορά που θα εργαστεί σε ομάδα Α’ Εθνικής.

Ο Γιώργος Μαραντάς μετά την ιστορική επιτυχία να οδηγήσει τον Άρη Αβάτου  στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας και να παίξει με ομάδες όπως οι Ολυμπιακός, Λεβαδειακός, Παναχαίκή και Πλατανιά σε όλη την πορεία, και την αποχώρηση του στις 20 Φεβρουαρίου έψαχνε με μεγάλη προσοχή το επόμενο βήμα θέλοντας να κανει την καλύτερη επιλογή. Εκτός του ξανθιώτικου συλλόγου ο πολύπειρος τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο των Δόξα Ξάνθης, Οδυσσέα Αναγέννησης, Λαμίας, Μακεδονικού, Παναχαϊκής, Καβάλας, Τρικάλων, Φωκικού, Πανελευσινιακού, Παναιγιάλειου και Αχαρναϊκού.

Share it