Search

Δυνατό πενταπλό μεταγραφικό μπάσιμο απο τον Απόλλωνα Ξάνθης!

Στην ολοκλήρωση πέντε πολύ σημαντικών μεταγραφών προχώρησε ο Απόλλωνας Ξάνθης που ενισχύθηκε δυναμικά και δείχνει ικανός να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες της διοργανώσεις.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Δημήτρη Μπακάλογλου ενισχύθηκε με την επιστροφή απο τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης στον σύλλογο που αναδείχθηκαν των Δημήτρη Μπαζοίδη και Βαχέ Μαρκοσιάν. Στην ομάδα της Νεάπολης(ως Κόσυνθος τότε) επιστρέφει μετά απο αρκετά χρόνια ο μέχρι πρότινος αρχηγός της Ασπίδας, Μπάμπης Κυριαζίδης που απο τα πρώτα του κιόλας ματς δείχνει πως δίνει άλλη δυναμική στην γραμμή κρούσης του συλλόγου.

Σπουδαία ενίσχυση είχαμε και στα μετόπισθεν του συλλόγου με τον πολύπειρο Λευτέρη(Τέρη) Χιώτη μετά απο αρκετά χρόνια απουσίας απο το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο να επιστρέφει για χάρη του Απόλλωνα, ενώ πολύ σημαντική είναι και η μεταγραφή του Βαλέριου Δημητριάδη που μετά την παρουσία του στον Πανιώνιο Ξεριάς επιστρέφει στην Ξάνθη για λογαριασμό του Απόλλωνα με την παρουσία του στους Γενησέα, Πετεινό και Ζυγό  να δείχνουν πως η ομάδα της Νεάπολης απέκτησε μια αρκετά αξιόπιστη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας.

Πέρα απο αυτές της 5 κινήσεις στον Απόλλωνα αναμένουν ακόμα 1-2 μεταγραφές που θα ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό χωρίς βιασύνη, άλλωστε όπως απέδειξαν και στις πέντε κινήσεις που ήδη έχουν ολοκλξρωθεί στόχος της ομάδας είναι η απόκτηση παικτών που θα δυναμώσουν τον σύλλογο.

Share it