Search

Με “εξάσφαιρο” και άνεση στους 8 του Κυπέλλου ο Ορφέας Ξάνθης!(+photos)

Με άνεση εξασφάλισε την πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ο Ορφέας Ξάνθης που επικράτησε με 6-0 του Απόλλωνα Διομηδείας, και πλέον την Κυριάκη θα παίξει στην Θαλασσιά για την πρώτη θέση του ομίλου.

Μόλις στο 3′ ο Μαυρόπουλος άνοιξε το σκορ ενώ στο 16′ οι “κιτρινόμαυροι” διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Ξαντινίδη. Στο 30′ η ομάδα της Ξάνθης πλησίασε το τρίτο γκολ όμως ο Ξαντινίδης αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν ένα λεπτό αργότερα να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ με τον Κουκουρίγκο. Στο 38′ ο Καλλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 ενώ στο 40′ ο Χακή Τζαμπάζ σκόραρε για το 5-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Τσιτάκ στο 60′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μόσχος Γκαϊτατζής με βοηθούς τους Οτουζμπίρ και Δανδανόπουλο.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ναθαναηλίδης, Χακή Τζαμπάζ(46′ Βουλγαρίδης Ε.), Βουλγαρίδης Π., Τσίτακ, Χασάνογλου(50′ Χασανκήλ), Μαυρόπουλος, Ζιγκολάρι, Σουκρήογλου, Ξαντινίδης, Κουκουρίγκος, Καλλίδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Χαλκίδης, Ανατολάκης, Χαϊτίδης, Λεοντίδης, Θεολογίτης, Λάζαρης, Αλεξανδρίδης(60′ Κυριακίδης), Αθανασακόπουλος(56′ Κωνσταντίνιδης), Ζορίνοφ, Αναστασιάδης, Νικολάιδης(60′ Γούλας)

Share it