Search

Αυλαία στην Α’ φάση του Κυπέλλου με “εξάσφαιρο” απο τον Ηρακλή Ζυγού!

Με ακόμη μια εμφατική νίκη ολοκλήρωσε της υποχρεώσεις του στην Α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης ο Ηρακλής Ζυγού που επικράτησε με 6-0 του Ερμή Μάνδρας, και έχοντας ρεπό την τελευταία αγωνιστική ολοκλήρωσε την παρουσία του με 4×4 και το εντυπωσιακό 16-0 απολογισμό.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη μπήκε πολύ δυνατά απο την αρχή και κατάφερε να βγάλει το πρώτο ημίχρονο μπορστά στο σκορ με 3-0, χάρις τα τέρματα των Φίλιππου Δημητριάδη, Νεκτάριου Πιλιτικάκη και Σεραφείμ Δογανίδη ενώ είχε και δοκάρι σε σουτ του Πανέρη. Στο ίδιο μοτίβο και η επανάληψη με τον Ηρακλή να σκοράρει ακόμη τρία γκολ για το τελικό 6-0 με σκόρερ τους Βασίλη Στεπανανιάν, που είχε και δοκάρι, και πρωταγωνιστή τον Πιλτικάκη που με ακόμη δύο τέρματα έφτασε στο χατ-τρικ.

Ολοκλήρωσε την παρουσία του στην Α’ φάση  του Κυπέλλου ο Ηρακλής που στρέφει το ενδιαφέρον του στην έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ενώ απο την άλλη η ομάδα του Γιάννη Αλεξιάδη θέλει μια καλή εμφάνιση την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Δόξα Σταυρούπολης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Δανδανόπουλο και Πασιά.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Μανιάς, Βαφειάδης, Τενεκές(46′ Ανδρέου), Ψαρόπουλος, Ευθυμιάδης, Πανέρης(46′ Μπουναρτζής), Δημητριάδης, Παπαδόπουλος(52′ Στεπανιάν), Πιλτικάκης, Δογανίδης(46′ Καράμπελας), Πανταζίδης(52′ Ξουπλίδης)

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ: Σιάκκας, Καραμεταξάς, Καραγκιόζης Γρ., Καρακάσης Βαγγ., Τανούζη, Καλλίδης, Βουλγαρίδης, Αλβανίδης, Δάσκαλος, Καραγκιόζης Γ., Χατζηπαπαδόπουλος(37′ Σερδάρης)

Share it