Search

“Ο κ. Μιχαηλίδης να μην ασχολείται με τα του Εθνικού”

Ανακοίνωση με την οποία απαντάει σε έντονο ύφος στον επικεφαλής της ΑΝΑΣΑ Παύλο Μιχαηλίδη σχετικά με όσα εκείνος είπε για τον αντιπρόεδρο Γιώργο Πασσιά, εξέδωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η ανακοίνωση:

Παρακολουθώντας τη συνέντευξη του κ. Παύλου Μιχαηλίδη στο Δελτίο Ειδήσεων της Δέλτα τηλεόρασης στις 29/8/2019, ακούσαμε απόψεις και θέσεις του κου. Μιχαηλίδη, που αφορούν την εμπλοκή στελέχους του ΔΣ του Συλλόγου και Αντιπροέδρου κου Γιώργου Πασσιά στην εκλογική διαδικασία του Δήμου, κατά την οποία και εξελέγχει ο κ. Πασσιάς Δημοτικός Σύμβουλος.

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να τονίσουμε, ότι ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι αθλητικό σωματείο και εκ του Καταστατικού του προκύπτει ότι δεν μπορεί να έχει καμία πολιτική δραστηριότητα και επαφή, παρόλα αυτά συνεργάζεται με όλους τους θεσμικούς φορείς με απώτερο σκοπό την προσφορά στον αθλητισμό και στην κοινωνία της πόλης.

Όλα τα στελέχη του συλλόγου, όπως και τα μέλη του ΔΣ έχουν από τον Νόμο κάθε δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθε ιδιωτικά και όχι εκπροσωπώντας τον Σύλλογο. Για αυτόν τον λόγο και πολλά στελέχη μας, συμμετείχαν στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιοι διαφόρων παρατάξεων .
Συμβουλεύουμε λοιπόν τον κ. Μιχαηλίδη να είναι προσεκτικός όσον αφορά τις δηλώσεις για τη συμμετοχή στελεχών μας στις Δημοτικές Εκλογές . Σε ότι αφορά τα προβλήματα που ανέφερε ο κ. Μιχαηλίδης στα διάφορα τμήματα, η Διοίκηση έχει και τις δυνατότητες και τον τρόπο να τα επιλύσει όπως αυτή γνωρίζει

Καλό θα ήταν λοιπόν ο κ. Μιχαηλίδης να ασχολείται με τα προβλήματα μόνο της παράταξής του και όχι με το τι απασχολεί τον Εθνικό.

Καλούμε τον κ. Μιχαηλίδη σε ότι αφορά την τοποθέτησή του σχετικά με την «διαπλοκή» της Διοίκησης του Εθνικού με τις εκάστοτε Δημοτικές Αρχές να καταθέσει τα σχετικά στοιχεία που αποδεικνύουν αυτόν τον ισχυρισμό για «διαπλοκή». Εάν αυτό δε γίνει του ζητούμε να ανακαλέσει τις δηλώσεις του, οι οποίες σπιλώνουν το όνομα του ΕΘΝΙΚΟΥ, όπως επίσης και των μελών του ΔΣ, σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που αυτό δε θα συμβεί θα προχωρήσουμε σε κάθε νόμιμη διαδικασία για την αποκατάσταση του ονόματος του ΕΘΝΙΚΟΥ. Θα περιμένουμε σοβαρές ενέργειες αποκατάστασης από τον κ. Μιχαηλίδη.

Για το ΔΣ
Πρόεδρος

Share it