Search

Επαναπάτρισε και Δούκα Γρούδο ο Λεύκιππος Ξάνθης!

Στον επαναπαρτισμό ακόμη ενός ξανθιώτη καλαθοσφαιριστή, που έχει φορέσει την φανέλα της Ασπίδας, προχώρησε ο Λεύκκιπος Ξάνθης που απέκτησε και τον Δούκα Γρούδο που την περσινή σαιζόν αγωνίστηκε στα Γρεβενά με την φανέλα του Πρωτέα.

Η ανακοίνωση του Λεύκιππου αναφέρει:

Ο Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, ανακοινώνει στο φίλαθλο κοινό την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Δούκα Γρούδου (γενν. το έτος 1994, ύψος 1,92, θέση “2” και “3”).
O Δούκας ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την καλαθοσφαίριση σε ηλικία 9 ετών, στις Ακαδημίες της ομάδας της πόλης μας Ασπίδα. Το 2012 αγωνίστηκε στο εφηβικό τμήμα της ιστορικής ΧΑΝΘ. Από το έτος 2013 έως και το έτος 2018 αγωνίστηκε τόσο στη Γ΄ όσο και στη Β΄ Εθνική Κατηγορία στην Ασπίδα Ξάνθης. Τη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου στη Β΄ Εθνική Κατηγορία, με την ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών.
Ο Δούκας, αποτελεί ένα “πολυεργαλείο” στα χέρια των προπονητών της ομάδας, καθώς αγωνίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία τόσο στη θέση “2” όσο και στη θέση “3”. Με την απόκτησή του μαχητικού γκάρντ, ο οποίος ξεχωρίζει για την ενεργητικότητα, το πάθος και τις αθλητικές του ικανότητες, ο Λεύκιππος θα αποκτήσει το απαραίτητο βάθος ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε μία ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν.
Δούκα, καλώς ήρθες στην ομάδα μας! Σου ευχόμαστε υγεία, χαρά και πολλές επιτυχίες!

Στη φωτογραφία απεικονίζονται από δεξιά προς αριστερά ο Πρόεδρος του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, Πέτρος Τσίλογλου, ο καλαθοσφαιριστής Δούκας Γρούδος και ο Γενικός Διευθυντής του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης, Θωμάς Ξανθόπουλος

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το Προσωπικό του Α.Ο. Λεύκιππος Ξάνθης

Share it