Search

Κίκο Ραμίρεθ: “Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη”

Ικανοποιημένος για την δεύτερη διαδοχική νίκη της ομάδας στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το ματς του Αγρινίου, ο τεχνικός της Ξάνθης Κίκο Ραμίρεθ.

Ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός “κράτησε χαμηλά την μπάλα” τονίζοντας πως η ομάδα του είχε και τύχη σε αυτά τα δύο ματς κερδίζοντας χωρίς να είναι καλύτερη της αντιπάλου της και αυτό κάνει ακόμη σημαντικότερες της νίκες, ενώ τόνισε πως η “ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη και πρέπει να κοιτάει κάθε αγώνα ξεχωριστά”. Με τον ίδιο και τους συνεργάτες του να έχουν την ευκαιρία να δέσουν ακόμη καλύτερα την ομάδα εκμεταλλευόμενη και την διακοπή λόγω Εθνικών

 

Αναλυτικά ο προπονητής της Ξάνθης τόνισε:

«Ήταν μια νίκη, αλλά όχι τόσο εύκολη γιατί έπαιξε καλά ο Παναιτωλικός. Προηγήθηκε, σε κάποιες φάσεις πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι για αυτή τη νίκη».

Για το αν με αυτό το εξαιρετικό ξεκίνημα η Ξάνθη μπορεί να στοχεύει στην Ευρωπαϊκή έξοδο: «Η αλήθεια είναι ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη και πρέπει να κοιτάει κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Για τις δύο νίκες που έχει πετύχει η ομάδα του κάνοντας πολύ λίγες φάσεις: «Η τύχη είναι μέρος του παιχνιδιού και χαιρόμαστε που στα πρώτα παιχνίδια την είχαμε με το μέρος μας».

 

Share it