Search

Θλάση ο Μάνταλος, χάνει Αστέρα και τα παιχνίδια της Εθνικής

Χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Αστέρα (01/09, 21:30) για τη 2η αγωνιστική της Super League 1. Παράλληλα, ο 28χρονος Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός αναμένεται να απουσιάσει και από τους αγώνες της Εθνικής με Φινλανδία (Πέμπτη 5/9, Τάμπερε) και Λιχτενστάιν (Κυριακή 8/9, ΟΑΚΑ) για τα προκριματικά του Euro 2020.

Ο αρχηγός της Ένωσης υπέστη θλάση αριστερού γαστροκνήμιου στη ρεβάνς με την Τραμπζονσπόρ, αγωνιζόμενος από το 30ό λεπτό με ενοχλήσεις.

Παρ’ όλα αυτά, δεν σκέφτηκε στιγμή να γίνει αλλαγή εξαιτίας της σπουδαιότητας και της κρισιμότητας του αγώνα, αφού σ’ εκείνο το σημείο η ΑΕΚ προηγείτο 2-0 της τουρκικής ομάδας και ήθελε ένα γκολ για να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League. Συγκεκριμένα, ένιωθε ένα σφίξιμο στο γάμπα και το μόνο που ζήτησε στο ημίχρονο από το ιατρικό τιμ ήταν να τον βοηθήσει για να βγάλει το ματς. Ωστόσο, την Παρασκευή και το Σάββατο συνέχισε να αισθάνεται ενοχλήσεις, έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε πως αντιμετωπίζει υπέστη θλάση αριστερού γαστροκνήμιου

Share it