Search

Οι αποθεωτικές ευχές της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Πέτρου Μάνταλου!

Η ΑΕΚ μ’ ένα μακροσκελές post ευχήθηκε στον Πέτρο Μάνταλο για τα γενέθλιά του. Η “κιτρινόμαυρη” δημοσίευση ήταν μία αναδρομή στην πορεία του αρχηγού από τότε που υπέγραψε στην Ένωση.

Στις 31/8 ο Πέτρος Μάνταλος γιορτάζει τα γενέθλιά του. Ο Θρακιώτης αρχηγός της ΑΕΚ έγινε 28 και η ομάδα του, μέσω social media, μ’ ένα μακροσκελές post του ευχήθηκε λόγω της ημέρας.

Στη δημοσίευσή της η Ένωση πραγματοποίησε αναδρομή στην πορεία του αρχηγού της, σημειώνοντας ότι ξεπέρασε δύο δύσκολους τραυματισμούς και σήκωσε το Κύπελλο του 2016 και το Πρωτάθλημα του 2018, έπειτα από 24 χρόνια αναμονής.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ έγραψε: “Τα 28α γενέθλιά του γιορτάζει σήμερα ο ηγέτης της ομάδας μας, Πέτρος Μάνταλος. Ήρθε στην ΑΕΚ από την Ξάνθη το καλοκαίρι του 2014 στη Β’ Εθνική, επέστρεψε μαζί της στη μεγάλη κατηγορία, σήκωσε ως αρχηγός το Κύπελλο του 2016, το Πρωτάθλημα του 2018 μετά από 24 χρόνια και συμμετείχε σε όλες τις μεγάλες στιγμές της ‘κιτρινόμαυρης’ επιστροφής, παρά τους δυο σοβαρούς τραυματισμούς, που υπέστη, φορώντας τη φανέλα της. Χρόνια πολλά αρχηγέ! Με υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες με την κιτρινόμαυρη φανέλα αλλά και με την Εθνική ομάδα”.

http://

Share it