Search

Photos: Νέα καλή εμφάνιση και άνετη νίκη του Ηρακλή Ζυγού επί της Γενησέας για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης!

Διπλασίασε της νίκες του στο Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης ο Ηρακλής Ζυγού που κέρδισε με χαρακτηριστική άνεση την Ελπίδα Γενησέας με 5-0, κάνοντας αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη μπήκε απο πολύ νωρίς δυνατά στο ματς “καθαρίζοντας” το ματς απο το πρώτο μέρος, στο 18′ κατάφερε να μετουσιώσει την πίεση της σε γκολ, με τον Δογανίδη με προβολή να κάνει το 1-0. Στο 25′ ο Ξουπλίδης διπλασίασε τα τέρματα του Ηρακλή, ενώ απο το 31′ έως το 35′ οι γηπεδούχοι σκόραραν ακόμη δύο φορές με σουτ των Κιουμορτζή και Δημητριάδη για το 4-0 που ήταν το σκορ ημιχρόνου. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 68′ ο Καλογιάννης

Μετά το 2/2 η ομάδα του Ζυγού στρέφει την προσοχή της στο Σαββατιάτικο ματς με τον Απόλλωνα στη Νέαπολη. Παρά την ήττα η Ελπίδα παραμένει σε τροχιά πρόκρισης κάτι που για να συμβεί πρέπει να κερδίσει το Σάββατο εντός έδρας την Σταυρούπολη ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή συγκομιδή στον “τελικό” με τον Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέλιος Ζαφειρίου με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Ασικίδη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Ευκαρπίδης, Τενεκές, Δήμος, Κριεζής, Κιομουρτζής, Δογανίδης(46′ Πανέρης), Δημητριάδης, Χασιώτης(70′ Καράμπελας), Ανδρέου(46′ Καλογιάννης), Ξουπλίδης(60′ Πιλτικάκης), Κωφφίδης(46′ Πανταζίδης)

ΕΛΠΙΔΑ ΓΕΝΗΣΕΑΣ: Θεοχάρους, Καραβασίλης, Ρουστέμογλου, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Φεημή, Εμίνογλου, Ντουμπάν, Λεσκόφτσης, Ξανθόπουλος, Χατζηβασίλειου(75′ Τσικούδης)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Α’ ΟΜΙΛΟΥ

Share it