Search

Με Τοροσίδη, Σιώπη & Μάνταλο και δύο εκπλήξεις οι πρώτες κλήσεις Φαν Σίπ για τα ματς της Ελλάδας με Φινλανδία και Λιχτενστάιν!

Ο κ. Τζον Φαν’τ Σιπ προέβη, για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του, στην επιλογή των διεθνών ποδοσφαιριστών που θα συγκροτήσουν την αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες εναντίον της Φινλανδίας (Πέμπτη 5/9, Τάμπερε) και του Λιχτενστάιν (Κυριακή 8/9, ΟΑΚΑ) στο πλαίσιο της 5ης και της 6ης αγωνιστικής, αντιστοίχως, των European Qualifiers.

Σε αυτήν θα βρίσκεται η Θρακιώτικη τριπλέτα των Βασίλη Τοροσίδη, Πέτρου Μάνταλου και Μανώλη Σιώπη, ενώ αίσθηση προκάλεσε η κλήση των νεαρών Βουράι και Παυλίδη που κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ολλανδία με την φανέλα της Βίλεμ.

Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τα δύο προσεχή παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι οι εξής: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Βασίλης Μπάρκας, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Βασίλης Τοροσίδης, Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Δημήτρης Σιόβας, Κώστας Μανωλάς, Μανώλης Σιώπης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Κάρλος Ζέκα, Ανδρέας Σάμαρης, Γιώργος Μασούρας, Δημήτρης Πέλκας, Πέτρος Μάνταλος, Μάριος Βρουσάι, Δημήτρης Κολοβός, Γιάννης Φετφατζίδης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά και ώρα 18:00 (ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό).

Η εικόνα ίσως περιέχει: 23 άτομα, , τα οποία χαμογελούν

Share it