Search

Με ανατροπή στο φινάλε ο Ορέστης Ορεστιάδας κατέκτησε το Super Cup της ΕΠΣ Έβρου!

Απώλεσε το σκήπτρο του κατόχου του Super Cup ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, παραδίδοντάς το στον Ορέστη Ορεστιάδας! Στον τελικό της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Δημοτικό Στάδιο του Σουφλίου, οι Ορεστιαδίτες με δύο γκολ στα τελευταία 5 λεπτά έφεραν “τούμπα” το ματς και κατέκτησαν το τρόπαιο!

Σ’ ένα ματς με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, όπου οι άμυνες και των δύο ομάδων έδειξαν ανέτοιμες (μιας και πριν λίγες μέρες ξεκίνησε η προετοιμασία των ομάδων για τη νἐα χρονιά), ο Ορέστης ήταν αυτός που αιφνιδίασε και ευτύχησε να προηγηθεί στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού, όταν μετά από κάθετη, ο Δαρβούδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και έκανε το 1-0. Ο Εθνικός όμως απάντησε γρήγορα και μάλιστα δις, πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το ημίωρο. Αρχικά ο 17χρονος Γιάννης Βρύζας με προβολή στην κίνηση “κρέμασε” τον τερματοφύλακα του Εθνικού και έκανε το 1-1 και στο 25’ο ίδιος με κεφαλιά απ’ την “καρδιά” της περιοχής έκανε το 1-2, αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Παρά το γεγονός πως και οι δύο ομάδες, και ειδικά ο Εθνικός, δημιουργούσαν ευκαιρίες, το 1-2 παρέμενε μέχρι και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, όταν ο Ορέστης έκανε την ολική ανατροπή. Στο 88ο λεπτό έγινε το 2-2 με τον Μπακογιάννη, ανενόχλητος σχεδόν απ’ το ύψος της γραμμής της εστίας να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Εθνικού με κεφαλιά-ψαράκι, με τον Βλάχο στις καθυστερήσεις με γυριστό σουτ μέσα απ’ την περιοχή να μην δυσκολεύεται να σκοράρει και να “χαρίζει” στην ομάδα του το πρώτο τρόπαιο της σεζόν!

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή φωτογραφίας: www.tvthrakiotis.gr

Share it