Search

Προετοιμασία ενόψει κυπέλλου και πρωταθλήματος ξεκίνησε ο ΓΑΣ Κομοτηνή

Εβδόμαδα κληρώσεων και προπονήσεων ήταν αυτή που μας πέρασε για τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Αφού οι Θρακιώτες έμαθαν τους αντιπάλους σε πρωτάθλημα και κύπελλο αντίστοιχα και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την φετινή αγωνιστική περίοδο η οποία θα τους βρει στην Β’ Εθνική στον Βόρειο όμιλο.

Επίσης αυτές τις ημέρες ενσωματώθηκε στον ΓΑΣ και ο Καδηρ Χαλήλ,παίκτης που συνετέλεσε και εκείνος για την άνοδο του συγκροτήματος του Νεοκλή Λεμονίδη.

Έτσι και με το τελευταίο χρονικά απόκτημα του ΓΑΣ Στέλιο Λεπτοκαρύδη, αλλά και με την βοήθεια των Σταυριανόπουλου, Φυλακτού, Κυφωνίδη, Τσιρώζη που αποκτήθηκαν φέτος και σε συνδυασμό με την επιστροφή Ναλμπάτη  που έιχε δοθεί με υποσχετική στην ΧΑΝΘ. Ευελπιστεί ο ΓΑΣ στην καλύτερη δυνατή πορεία στον απαιτητικό στίβο της Β’ Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση: ”Οι παίκτες του ΓΑΣ ξεκίνησαν τη δουλειά για τη νέα σεζόν. Από εδώ και στο εξής οι “ερυθρόλευκοι” μπαίνουν σε κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Ενσωματώθηκαν καινούρια πρόσωπα στην ομάδα. Καλή επιτυχία στη Β Εθνική”

Share it