Search

Λύγισε απο την ανωτερότητα του Αετού ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Με την διαφορά δυναμικότητας, χωρίζοντάς τους και μια κατηγορία, ο Εθνικός Αλεξανδρουπολης δεν κατάφερε να αντέξει απέναντι στον Αετό Ορφανού που επικράτησε με 0-7, έχοντας απο το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο του ματς διαφορά τριών τερμάτων!

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2′ λεπτό, όταν μετά απο σέντρα σουτ του Κάμπατζη ο Φουστέρης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.  Στο 8′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν μετά απο εκτέλεση κόρνερ του Κάμπατζη ο Καραγιαννίδης με κεφαλιά νίκησε τον Τζαμπάζη για το 0-2. Ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τσίλογλου βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας του Εθνικού και με πλασέ έκανε το 0-3, ενώ στο 41′ ο Αετός έκανε το 4-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου με τον Φουστέρη να σκοράρει για δεύτερη φορά μετά απο υπέροχη ασίστ του Δουμάνη.

Στην επανάληψη και ενώ ο ρυθμός και λόγω του σκορ έπεσε αρκετά, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν και για 5η φορά με τον Δουμάνη να σερβίρει ακόμη ένα γκολ αυτή την φορά για τον Τσίλογλου στο 53′. Στο 64′ με μακρινό σουτ του Κάμπατζη στο 64′ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 65′, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται με τον Σαββατιανό στο 87′ με σουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Κακουλίδης, με βοηθούς Δημητριάδη και Καρακασίδη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Τζαμπάζης, Σακαλάκης, Βρίζας, Αμπράσης, Τσαχιρίδης, Χαριτίδης, Κεσσάτης, Τσιαμπαζάκης, Λυμτσιούδης, Μπουρντίν, Μπράχο.

Έπαιξαν και οι: Καλαϊτζίδης, Λυμτσιούλης, Σακαλάκης

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Κυφωνίδης, Βουζουλίδης, Κάμπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Φουστέρης, Τσίλογλου, Δουμάνης, Γιάνα

Share it