Search

“Εξαφανίζεται” από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της ΕΠΣ Θράκης η Αναγέννηση Παγουρίων!

Δυστυχώς οι αποχωρήσεις ομάδων στην ΕΠΣ Θράκης συνεχίζονται για άλλη μια σεζόν και νέο θύμα είναι η Αναγέννηση Παγουρίων.

Η “σταχτοπούτα” της περσινής Α’ κατηγορίας, που όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να ξεπεράσει πολλά εμπόδια που βρέθηκαν στον δρόμο της, δεν θα δώσει το παρόν στις διοργανώσεις της νέας σεζόν. Η Αναγέννηση ανήλθε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ ΕΠΣ Θράκης την σεζόν 2017-18, έστω και από καραμπόλα, πραγματοποιώντας μια αξιοπρεπέστατη πορεία, κερδίζοντας με σχετική άνεση την παραμονή της στην κατηγορία.

Πέρυσι η ομάδα των Παγουρίων, με προπονητή και πάλι τον Μεμέτ Μεμέτ, κατάφερε να εισέλθει και στα play-off, κάνοντας το βήμα παραπάνω, τερματίζοντας στην 6η θέση. Το παραμύθι όμως δεν θα συνεχιστεί. Όπως πληροφορείται το SportsAddict από τον πρόεδρο επί σειρά ετών του συλλόγου, κ. Σταθάκη, τα πολλά εμπόδια, ένα εκ των οποίων το γηπεδικό, η έλλειψη ατόμων και κυρίως η έλλειψη όρεξης για ενασχόληση από το χωριό των Παγουρίων, οδηγούν την ομάδα σε αδιέξοδο.

Έτσι η Αναγέννηση Παγουρίων, παρά τις εξαιρετικές πορείες που πραγματοποίησε τα τελευταία χρόνια, έρχεται να προστεθεί στους συλλόγους της Ροδόπης που αδρανοποιούνται και ουδείς γνωρίζει αν θα επαναδραστηριοποιηθούν..

Share it