Search

Με πλούσιες εμπειρίες επέστρεψε απο Βουλγαρία η Δόξα Σταυρούπολης και τώρα… Κύπελλο!

Στην Βουλγαρία βρέθηκε το διάστημα 19-22 Αυγούστου η Δόξα Σταυρούπολης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και πλέον άπαντες στον σύλλογο στρέφουν την προσοχή τους στα ματς του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης και το Σαββατιάτικο ματς με τον Ηρακλή Ζυγού στην Σταυρούπολη.

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Επέστρεψε σήμερα η αποστολή της ομάδας μας από το Ζλάτογκραντ της Βουλγαρίας, όπου είχε μεταβεί τη Δευτέρα 19 Αυγούστου για να πραγματοποιήσει μέρος της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν την ευκαιρία να προπονηθούν για τέσσερις ημέρες στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του σταδίου της όμορφης και προσεγμένης κωμόπολης της Βουλγαρίας, που βρίσκεται σε απόσταση 60 χιλιομέτρων από την πόλη της Ξάνθης. Υπεύθυνος του προγράμματος ήταν ο προπονητής Μιχάλης Μιχαηλίδης, ενώ την αποστολή συνόδευσαν ο Πρόεδρος Γιάννης Αθανασιάδης, ο Γενικός Γραμματέας Παντελής Παναγιωτίδης και ο Γενικός Έφορος Αντώνης Σαρόγλου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Καρασακαλίδη για την πολύτιμη συνεισφορά του σε όλη τη διαδικασία, τον Γιώργο Παυλίδη για την οικονομική του συμβολή και τους υπεύθυνους του σταδίου για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία.

Share it