Search

Η τελευταία ήττα του Παναθηναϊκού σε πρεμιέρα, ο Ανδρέας και ο… Ρονάλντο!

Με τη σέντρα σε Ιταλία και Ελλάδα πρακτικά γέμισε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, του πιο εμπορικού κομματιού αναφορικά με τον αθλητισμό και, βεβαίως βεβαίως, με το στοίχημα. Και τούτο είναι και το πιο δύσκολο: αφού μελετήσεις και βγάλεις τα παιχνίδια προς ποντάρισμα, να κάνεις την περιβόητη… διαλογή.

Ξέρετε, κάτι που γράφω και λέω συχνά είναι ότι ο καλύτερος tipster είναι εσείς. Το ένστικτό σας, η έμπνευσή σας. Βλέπεις άσο στο 4άρι; Ρίξτο και μην ακούς και διαβάζεις κανέναν. Κάτι σκέφτηκε το μυαλό σου και σε οδήγησε στην επιλογή. So simple…

Ο Παναθηναϊκός έχει να ηττηθεί σε πρεμιέρα από το 2008, την τελευταία φορά που δεν αντιμετώπισε επαρχιακή ομάδα, αλλά την ΑΕΚ! Στις 31 Αυγούστου 2008 λύγισε με 2-1 και ο τελευταίος προπονητής, που τον νίκησε σε πρεμιέρα, ήταν ο… σημερινός του, Γιώργος Δώνης (με αντίπαλο τον Χενκ τεν Κάτε). Συνάμα αντιμετωπίζει για ένατη φορά την τελευταία διετία τη Λαμία, η οποία άλλαξε ριζικά το καλοκαίρι, απώλεσε έξι βασικούς και καλές λύσεις από τον πάγκο και, βάσει αποδόσεων, είναι πρώτο φαβορί για… φούντο.

Τρία επίσημα ματς στη σεζόν, ισάριθμες ήττες μετρά η Μπασάκσεχιρ: δύο από τον Ολυμπιακό και την 3άρα από τη Μαλάτιασπορ στην πρεμιέρα, στη Μελιτίνη, καταρρέοντας βέβαια όταν έμεινε με δέκα, στο 68’. Καίτοι… δικαιολογίες υπάρχουν, ο Οκάν Μπουρούκ δείχνει «λίγος» για τον σύλλογο στον πάγκο και το ματς με τη Φενερμπαχτσέ θα κρίνει πολλά. Όπως και για τη Φενέρ, την οποία πέρυσι… γλέντησε ο κάθε πικραμένος στην Τουρκία, στην πρεμιέρα η ομάδα του Ερσούν Γιανάλ μπήκε με 5-0 επί της Γκαζισεχίρ.

Από το αξέχαστο 1981, τότε που ο Ανδρέας άπλωνε τις χερούκλες του και οδηγούσε την ΠΑΣΟΚάρα στην εξουσία, η Μπράιτον υποδέχθηκε έντεκα φορές τη Σαουθάμπτον, σε όλες τις διοργανώσεις, και ηττήθηκε μόνο μια φορά, συνολικά είναι όμως 2-6-10 και, επιμέρους, 1-3-2 στη μεγάλη κατηγορία. Κάτι… χάλασε τη μαγιά των «αγίων» τις τελευταίες δεκαετίες.

«Πρώτη» για τη Ρεάλ στη σεζόν στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», υποδεχόμενη τη Βαγιαδολίδ, από την οποία είναι αήττητη από το 2000 στη Μαδρίτη, έκτοτε 10-2-0 και, ανάμεσα στις νίκες, και δύο με… 7άρες (7-2 και 7-0) ενώ σε άλλα τρία ματς έβαλε από 4. Ιδιοκτήτης της Βαγιαδολίδ είναι από πέρυσι ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο, που την εποχή των galacticos έκανε… παπάδες, παρέα με Ζιντάν, Φίγκο και Μπέκαμ.

Διαβάστε ΕΔΩ το πλήρες άρθρο και τα προγνωστικά του Νίκου Μποζιονέλου

Share it