Search

Συζητήσεις Ηρακλή-Ιάσμου για το ΑΦΜ των γαλανόλευκων! Όλο το παρασκήνιο της παραίτησης του Μέγα Αλέξανδρου από το Κύπελλο Ελλάδας!

Όπως έχει γίνει γνωστό από το απόγευμα ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, αποστέλλοντας έγγραφο στην ΕΠΟ, έκανε γνωστή την παραίτησή του από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανδραμαϊκό, με την Ελληνική Ομοσπονδία λίγο αργότερα να ματαιώνει τον αγώνα.

Η πλάστιγγα ωστόσο είχε ξεκινήσει να γέρνει προς αυτή την κατεύθυνση ήδη από χθες. Οι γαλανόλευκοι τις πρώτες μεσημβρινές ώρες είχαν στείλει έγγραφα παραίτησης από κάθε διοργάνωση προς πάσα κατεύθυνση, δηλαδή τόσο από το Κύπελλο Ελλάδας, όσο και από τα Πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής, ακόμα και της ΕΠΣ Θράκης! Μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις και συζητήσεις μεταξύ πολλών προσώπων όμως, αν και παραμένει με ερωτηματικό ο λόγος που πάρθηκε αυτή η απόφαση, στον Ίασμο άλλαξαν τελικά γνώμη και αποφάσισαν να ανακαλέσουν τις αρχικές τους γραπτές επίσημες δηλώσεις, με νέα έγγραφα.

Τελικά σήμερα το μεσημέρι με τρίτο κατά σειρά έγγραφο ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου οριστικά, γνωστοποίησε στην ΕΠΟ την πρόθεσή του να μην αγωνιστεί στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι κυρώσεις και η χασούρα, ήδη γνωστά. Άρα το Κύπελλο Ελλάδας χάθηκε μια και καλή, όμως ερωτήματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Η ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική; Αν ναι πώς θα πληρωθεί το πρόστιμο; Μήπως θα παραμείνει στο τοπικό Πρωτάθλημα; Ή μήπως…το ΑΦΜ της πουληθεί;

Συζητήσεις ανθρώπων Ηρακλή και Ιάσμου για το ΑΦΜ του Μέγα!

Και πάνω που καλά καλά δεν έχουν γίνει ξεκάθαρα τα προαναφερθέντα ερωτήματα, έρχεται να προστεθεί και το τελευταίο. Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες τα σενάρια για τον Ηρακλή έδιναν και έπαιρναν και μετά τα ναυάγια…του Βόλου και της Τρίγλιας, γιατί και με την ομάδα της Χαλκιδικής κάπως έτσι θα λήξει πιθανότατα, σύμφωνα πάντα και με τα δημοσιεύματα από την Θεσσαλονίκη, ο Γηραιός προκειμένου να μην εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της νέας σεζόν, επέλεξε τον δρόμο της Γ’ Εθνικής.

Συγκεκριμένο απόσπασμα της metrosport: “Οι κλειστές πόρτες που βρήκαν οι κυανόλευκοι σε ομάδες SL2 και Football League αλλά και το… αφήγημα του Θανάση Παπαδόπουλου για συμφωνία με τον Βόλο για την αγορά του ΑΦΜ που δεν έπεισε κανέναν και απορρίφθηκε, οδηγεί μοιραία στην έσχατη λύση. Στην αναζήτηση ΑΦΜ ομάδας γ’ Εθνικής (σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι άνθρωποι του Ηρακλή γίνονται συζητήσεις με δύο ομάδες), προκειμένου ο Ημίθεος να αγωνιστεί σε αυτό το Πρωτάθλημα και αν ανέλθει κατηγορία να είναι καθαρός και απαλλαγμένος από χρέη.”

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του SportsAddict, άνθρωποι του Γηραιού βρίσκονται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ιάσμου, όντας πρόθυμοι να “αποκτήσουν” το ΑΦΜ των γαλανόλευκων. Μάλιστα πληροφορίες ανέφεραν και ταξίδι ανθρώπων του ιστορικού συλλόγου της συμπρωτεύουσας στην Θράκη τις επόμενες μέρες, προκειμένου να συζητήσουν και δια ζώσης με αυτούς της ομάδας της Ροδόπης. Και κάπου εδώ γεννιούνται νέες απορίες. Αν και εφόσον επέλθει συμφωνία..Πώς θα λέγεται η ομάδα; “Μέγας Αλέξανδρος..Ηρακλή”; Που θα αγωνίζεται; Με ποιους παίκτες; Και αν ο Ηρακλής όπως έκανε και στο παρελθόν, του χρόνου, εξαγοράσει άλλο ΑΦΜ ομάδας από επαγγελματική κατηγορία, τι θα γίνει με τον Μέγα;

Τα σίριαλ ατέλειωτα για δύο συλλόγους με την δική τους ξεχωριστή ιστορία ο καθένας, που σίγουρα δεν τους “αρμόζουν”. Περιθώρια για αποφάσεις και διαπραγματεύσεις; Περίπου ένας μήνας, όταν και αναμένεται να κάνει σέντρα η φετινή Γ΄Εθνική.

Share it