Search

Παραιτήθηκε από το Κύπελλο Ελλάδας ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου! Ματαίωσε τον αγώνα με τον Πανδραμαϊκό η ΕΠΟ!

Με έγγραφο που απέστειλε στην ΕΠΟ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η αρμόδια αρχή στην ανακοίνωσή της, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου παραιτήθηκε από τον αγώνα με τον Πανδραμαϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο., αφού έλαβε υπόψη της το έγγραφο του Σωματείου Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου Α.Ο. με το οποίο κάνει γνωστό ότι παραιτείται από τον αγώνα του με το σωματείο Πανδραμαϊκός Α.Ο., προβαίνει στην ματαίωση του αγώνα της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Μ. Αλέξανδρος Α.Ο. – Πανδραμαϊκός Α.Ο., που είχε οριστεί να διεξαχθεί στις 25.08.2019.”

Το παραπάνω γεγονός θα έχει ως αποτέλεσμα την επιβολή έξτρα κυρώσεων στο σωματείο του Μέγα, μιας που του αφαιρούνται 5 βαθμοί από το επικείμενο φετινό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και 5 βαθμοί από το Πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχει τη νέα σεζόν, ενώ του επιβάλλεται και πρόστιμο της τάξης των 2000€. Αν κανείς συνυπολογίσει και το “τζάμπα” παράβολο των 500ε για την συμμετοχή στην διοργάνωση και με βάση τις συνθήκες που επικρατούν στις τάξεις της ομάδας, τότε καταλαβαίνει κανείς πως η ζημία είναι μεγαλύτερη.

*φώτο αρχείου

Share it