Search

Έδωσε το παρόν στην πρώτη του Πανθρακικού πριν πάει Κέρκυρα ο Γιάννης Γωνιάδης!

Το παρόν στην πρώτη του Πανθρακικού έδωσε και ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Γιάννη Γωνιάδη, ο οποίος προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Κώστα Γεμενετζή πριν φύγει για την Κέρκυρα για να ενσωματωθεί στην ομάδα που ανήκει τον ΟΦΑΜ.

Ο Γιάννης Γωνιάδης ήταν μέλος του ρόστερ της ομάδας παίδων της ΕΠΣ Θράκης που κατέκτησε το 2009 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ διετέλεση και διεθνής με την Κ19. Ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανθρακικό στον οποίο και αγωνίστηκε μέχρι και το 2013. Ακολούθησαν η Ζάκυνθος, ο Έβρος Σουφλίου, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, η Ντούισμπουργκ, η ΑΕ Διδυμοτείχου και το Λουτράκι, για να αγωνίζεται πλέον στον ΟΦΑΜ.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά..” Ο λόγος για τον Γιάννη Γωνιάδη που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Πανθρακικό και λίγο πριν αναχωρήσει για την Κέρκυρα και συγκεκριμένα την ομάδα του, τον ΟΦΑΜ, προπονείται με την ομάδα μας υπό των οδηγιών του Κώστα Γεμενετζή.

Μαζί άλλωστε έχουν ζήσει όμορφες στιγμές τόσο στον Πανθρακικό όσο και στην ομάδα της ΕΠΣ Θράκης με την οποία το 2009 κατέκτησαν το πανελλήνιο πρωτάθλημα έχοντας μάλιστα ως συμπαίχτη τον δικό μας πια Νίκο Γκαϊδατζή και τον Πέτρο Βιόπουλο!”

 

 

 

Share it