Search

Κακή Ευρωπαϊκή βραδιά για την Ελλάδα με ήττες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Κάκιστος ήταν ο απολογισμός των δύο “δικέφαλων” στην αποψινή Ευρωπαϊκή βραδιά με την ΑΕΚ μετά απο αποκαρδιωτική εμφάνιση να γνωρίζει βαριά εντός έδρας ήττα με 3-1 απο την Τράμπζονσπορ και πλέον να έχει λιγοστές ελπίδες για την ρεβάνς, ενώ ο ΠΑΟΚ παρότι είχε ευκαιρίες ηττήθηκε με γκολ στο 95′ απο την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα.

Στο ΟΑΚΑ τρεις ημέρες πριν το ματς με την Ξάνθη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ΑΕΚ κατάφερε να εμφανιστεί εξίσου… απαράδεκτη με το ματς απέναντι στην Κραϊόβα και να γνωρίσει δίκαιη ήττα απο την ανώτερη Τράμπζονσπορ που έχασε και πέναλτι. Κι όμως η ΑΕΚ είχε ξεκινήσει το ματς ιδανικά με τον Λιβάγια να ανοίγει το σκορ στο 4′, όμως αυτό ήταν και το μοναδικό…σημείο ζωής της ΑΕΚ που ακόμα και όταν ο Σόσα αστόχησε απο τα 11μέτρα δεν έβγαλε αντίδραση. Με τους Τούρκους με δύο γκολ απο εκτελέσεις κόρνερ και τον Εκουμπάν να σκοράρει με σουτ και κεφαλιά πήραν κεφάλι στο σκορ με 2-1. Στην επανάληψη τίποτα δεν βελτιώθηκε στην εικόνα της ΑΕΚ και στο 70′ ο Εκουμπάν καθάρισε το ματς και πολύ πιθανό και την πρόκριση με τους Τούρκους να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την ρεβάνς οπού η ΑΕΚ θέλει νίκη με 3 γκολ διαφορά.

Στην Σλοβακία oι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν μπόρεσαν να κεφαλαιοποιήσουν την ανωτερότητά τους, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαν μάλιστα και δοκάρι σε ωραία προσπάθεια του Ζαμπά μόλις στο 7’, «πληρώνοντας» τις λάθος επιλογές σε τελικές πάσες και προσπάθειες και με buzzer beater του Αμπένα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Σλόβαν κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει αντίδραση και να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση αν θέλει να συνεχίσει την Ευρωπαϊκή του πορεία

 

Share it