Διευρύνεται κι άλλο με Τσέλιο η εβρίτικη παροικία στον ΟΦΗ!

Με μια ακόμη σημαντική μεταγραφή, συνεχίζει την ενίσχυση του το βόλει του ΟΦΗ, καθώς απέκτησε τον πανύψηλο (2μ07) 22χρονο κεντρικό Παρασκευά Τσέλιο από τον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης είναι βασική μεταγραφική επιλογή του Εβρίτη προπονητή του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατιλίδη, καθώς περιμένει από τον Τσέλιο να του δώσει σημαντικές βοήθειες ψηλά στο φιλέ.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό για τον Τσέλιο, είναι με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ ο ΟΦΗ θα πληρώσει ένα ποσό στους ερυθρόλευκους για τον παίκτη.

Ο Παρασκευάς Τσέλιος γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη στις 26/7/1997.

Έπαιξε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στον Ολυμπιακό, ενώ φέτος στο τελευταίο κομμάτι της περιόδου, αγωνίστηκε δανεικός στον Παμβοχαικό. Εχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, αλλά και στην Εθνική Ανδρών. Ο Παρασκευάς Τσέλιος θα είναι στο Ηράκλειο τις επόμενες μέρες, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

Tσέλιος: “Περήφανος που θα παίξω στον ΟΦΗ”

Ο Παρασκευάς Τσέλιος ανέφερε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ, ότι «είμαι πολύ χαρούμενος, περήφανος μπορώ να πω που θα αγωνιστώ στον ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα με ιστορία, στην Ελλάδα, κυρίως στο ποδόσφαιρο, αλλά πλέον και στο βόλει και εύχομαι πραγματικά να μπορέσουμε να κάνουμε επιτυχίες. Εχει χτιστεί μια δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες και αυτό που προσωπικά μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Δυο αλλαγές στον σχεδιασμό

Με δυο αλλαγές στον αρχικό του αγωνιστικό σχεδιασμό, συνεχίζει ο ΟΦΗ.

Ο Αχιλλέας Μπάσης (κεντρικός) και ο Δημήτρης Κομητούδης (πασαδόρος), που αρχικά είχε συμφωνηθεί να παραμείνουν στον ΟΦΗ, τελικά αυτό δεν θα συμβεί.

Η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, ευχαριστεί τους δυο αθλητές για την σπουδαία τους συμβολή στην ιστορική άνοδο της ομάδας μας στην Volley League και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνεχεία της καριέρας τους.

Share it