Search

Photos: Δυνατό τεστ με χρήσιμα συμπεράσματα για Ηρακλή Ζυγού και Ένωση Αλεξανδρούπολης!

Φιλικών συνέχεια για τον Ηρακλή Ζυγού που στο 6ο φιλικό προετοιμασίας υποδέχθηκε στο γήπεδο του Ζυγού την Ένωση Αλεξανδρούπολης, που έδωσε το πρώτο της μάλιστα τεστ, με τους ξανθιώτες να επικρατούν με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή.

Βέβαια να σημειώσουμε πως η ομάδα του Ζυγού είναι σαφώς πιο έτοιμη καθώς η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη ανεβάζει ρυθμούς μια και το Σάββατο ρίχνεται στην μάχη του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης οπού θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Δόξας στην Σταυρούπολη. Με τον Γιάννη Δημητριάδη να χρησιμοποιεί όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του.

Εν αντιθέσει με το νεανικό σύνολο της Ένωσης που έδωσε το πρώτο της φιλικό τεστ, με το Νίκο Ουσταμπασίδη να δοκιμάζει αρκετούς ποδοσφαιριστές θέλοντας να διαπιστώσει την κατάσταση των παικτών του. Επόμενο τεστ για την Ένωση την Παρασκευή με τον Μαίστρο. Εξαιρετικά θετικά στοιχεία έβγαλε η Ένωση με πολλά νεαρά παιδιά που προέρχονται κυρίως απο την Ακαδημία του Παναγιώτη Λογαρά και όχι μόνο, άλλωστε στόχος της ομάδας της Αλεξανδρούπολης είναι η αξιοποίηση των Εβριτών.

Στο αγωνιστικό οι δύο ομάδες κάτω απο δύσκολες καιρικές συνθήκες πολύ ζέστη, ειδικά στο πρώτο μέρος, προσπάθησαν να παίξουν ανοιχτό ποδόσφαιρο με καλές φάσεις εκατέρωθεν, με το τελικό 2-1 να διαμορφώνεται στο δεύτερο μέρος. Το σκορ άνοιξε για την Ένωση με ωραίο σουτ ο Αρθούρος Αμπραχαμιάν με την απάντηση του Ηρακλή να είναι άμεση και να ισοφαρίζει με το Νίκο Πανταζίδη. Ο Πανταζίδης ήταν αυτός που σκόραρε και για το προβάδισμα του Ηρακλή και παρά της φάσεις που είχαν αμφότερες οι ομάδες το σκορ έμεινε έτσι μέχρι το τέλος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεόδωρος Γιαπουτζής με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Σπύρο Σπάρταλη.

Share it