Search

Κάνει το άλμα απο την Ασπίδα Ξάνθης στον ΠΑΟΚ ο Ζήνων Φαρχάτ!

Στην Εφηβική ομάδα του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο 16χρονος γκάρντ της Ασπίδας Ξάνθης, Ζήνων Φαρχάτ.

Ο ταλαντούχος διεθνής με της μικρές Εθνικές ξανθιώτης κάνει το μεγάλο βήμα απο την Ασπίδα στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, με την ομάδα της Ξάνθης να εκδίδει συγχαρητήρια ανακοίνωση στην οποία φυσικά ευχήθηκε κιόλας στον πρώην γκάρντ της. Ο Φαρχάτ είναι ο δεύτερος τα τελευταία χρόνια που κάνει το μεγάλο βήμα απο την Ασπίδα σε ιστορικό σύλλογο της Θεσσαλονίκης μετά τον Βαλάντη Κουρτίδη που είχε πάρει μεταγραφή για τον Άρη προ τριετίας

Αναλυτικά:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Ένας ακόμη νεαρός ταλαντούχος αθλητής της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ έκανε ένα μεγάλο βήμα στην αθλητική του πορεία, κάτι που αποδεικνύει την συστηματική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ.
Ο Ζήνων Φαρχάτ (2003, γκαρντ), ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα Παίδων, Εφήβων και Ανδρών της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ από φέτος ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο Σύλλογος μας δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί θετικά στην τιμητική πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και με χαρά και ικανοποίηση αποχαιρετάει τον Ζήνωνα.
Ζήνωνα, σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή πρόοδο, καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και κατάκτηση όλων των στόχων σου. Είμαστε σίγουροι πως με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα τα καταφέρεις.
Η οικογένεια της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ θα παρακολουθεί την εξέλιξη σου και θα χαίρεται με την πρόοδο και τις προσωπικές και αθλητικές σου επιτυχίες

Share it