Search

Τα «θεματάκια» του Άγιαξ και το 2.90 της Μπριζ!

Βραδιά… Τσάμπιονς Λιγκ αυτή της Τρίτης με το πρώτο σκέλος των πλέι-οφ της διοργάνωσης να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο κουπόνι. Τα παιχνίδια αυτά θα μας απασχολήσουν και εμάς και πάμε με δύο επιλογές. Μια καλοπληρωμένη και μια «σίγουρη».

ΑΠΟΕΛ – Άγιαξ

Έκανε απίστευτο comeback ο ΑΠΟΕΛ για να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρότι έχασε με σκορ 2-1 από την Καραμπάγκ στη Λευκωσία, πήγε και έκανε… κηδεία στο Αζερμπαϊτζάν. Επικράτησε με σκορ 2-0 και πήρε την πρόκριση. Όλα αυτά, στο ντεμπούτο του Τόμας Ντολ στον πάγκο του κι ενώ αναβλήθηκε η πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερο. Από την άλλη, ο Άγιαξ πήγε να πάθει τεράστιο κάζο από τον ΠΑΟΚ. Μετά το 2-2 της Τούμπας, μάλλον σνόμπαρε τους Θεσσαλονικείς στη ρεβάνς του Άμστερνταμ και πήγε να την πατήσει. Επιβλήθηκε με σκορ 3-2 και τρία κερδισμένα πέναλτι, εκ των οποίων το τελευταίο σήκωσε πολύ κουβέντα. Στο πρωτάθλημα πέρασε άνετα από την έδρα της Φένλο με σκορ 4-1. Πάντως, οι Ολλανδοί αντιμετωπίζουν θέματα στα μετόπισθεν και στην Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τα εκμεταλλευτεί. Πάμε με το αμφίσκορο.

Λίντσερ – Κλαμπ Μπριζ

Μετά από 54 χρόνια η Λίντσερ συμμετέχει και πάλι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης και φροντίζει να κάνει… αισθητή την παρουσία της και με το παραπάνω. Θύμα της στην προηγούμενη φάση η Βασιλεία, της οποίας θριάμβευσε 2-1 στην Ελβετία, πριν τη νίκησει και στην Αυστρία με σκορ 3-1. Έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Γιουρόπα και πάει για το «θαύμα» του Τσάμπιονς Λιγκ. Με το μυαλό στο αποψινό, το Σάββατο «κόλλησε» στο εντός έδρας 1-1 με τη Βάτενς. Στον αντίποδα, η Κλαμπ Μπριζ έφτασε ως εδώ αποκλείοντας στην προηγούμενη φάση τη Ντιναμό Κιέβου. Μετά το 1-0 του Βελγίου, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως οι Ουκρανοί ανοίχτηκαν στη ρεβάνς και πήρε το πολύτιμο 3-3. Με αισθητά βελτιωμένο μπάτζετ κυνηγάει το κάτι παραπάνω. Έβγαλε άγχος πάντως στο εντός με την Έουπεν την Παρασκευή και έμεινε στο 0-0. Σε κάθε περίπτωση, η «μπλάουσβαρτ» είναι πιο έμπειρη και πιο ποιοτική ομάδα. Θα κυνηγήσουμε την έκπληξη του διπλού στο 2.90.

Θες να μάθεις για το stoiximan bonus; Βρες ότι ψάχνεις στο Foxbet.gr

Share it