Search

Χωρίς προπονητή πλέον ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου! Τέλος ο Τσιπουργκένης, δεν απέδωσαν καρπούς οι συζητήσεις με Αϊβάζη!

Ολοένα και χειροτερεύει η κατάσταση στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με τους γαλανόλευκος να βρίσκονται πλέον με το ενάμιση πόδι εκτός Γ’ Εθνικής και Κυπέλλου Ελλάδος τουλάχιστον!

Το μοναδικό θετικό νέο που είχε προκύψει όλο αυτό το διάστημα από το στρατόπεδο του Ιάσμου ήταν το γεγονός της έναρξης της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Τσιπουργκένη. Ωστόσο κάτι τέτοιο πλέον δεν ισχύει μιας που ο έμπειρος κόουτς σταμάτησε τη συνεργασία του με τον σύλλογο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί και χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός αν ο ίδιος παραιτήθηκε ή εάν η ομάδα του Ιάσμου τον απέλυσε. Κάτι τέτοιο ισχύει και με τον Στέλιο Ηλιόπουλο ο οποίος προοριζόταν για γυμναστής της ομάδας και συνεργάτης του κόουτς Τσιπουργκένη στον πάγκο του συλλόγου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportsaddict, ο Μέγας αναζήτησε ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Σάββα Αϊβάζη ο οποίος στο παρελθόν είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ιάσμου, ωστόσο οι συζητήσεις δεν απέφεραν καρπούς με τον τέως κόουτς του Κοσμίου άλλωστε να έχει ήδη αναλάβει πόστο στην ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων.

Πλέον έξι ημέρες πριν το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Πανδραμαϊκό και ενώ σήμερα ήταν προγραμματισμένη, τουλάχιστον πριν από αρκετές μέρες, η πρώτη προπόνηση της ομάδας, ο Ίασμος παραμένει τόσο χωρίς προπονητή όσο και χωρίς ιδιαίτερο ρόστερ, με την κατάσταση πλέον να δείχνει πως δεν έχει επιστροφή..

Share it